11 milijuna Bledskih kremšnita

Slastičarnica hotela Park na Bledu ovog vikenda očekuje 11-milijuntu Originalnu bledsku kremšnitu. Taj značajan uspjeh obilježit će se u subotu, 8. listopada od 16 sati ispred Restauranta i kavane Park.

Tom će prigodom slastičari izraditi posebnu, 11-milijuntu kremšnitu u koju će skriti maleno iznenađenje. Sretni kupac koji će kupiti tu kremšnitu dobit će bon za 11 besplatnih noćenja u hotelima grupe Sava Hotels & Resort. Osim toga, tijekom obilježavanja višemilijunske izrade kremšnita, iste će se prodavati po cijeni od samo 1 eura.

Iako se danas kremšnite mogu kušati u brojnim gradovima i mjestima, Bledska kremšnita iz hotela Park ipak je po nečemu jedinstvena – izrađena je po receptu nekadašnjeg voditelja slastičarnice Ištvana Lukačevića iz 1953. godine, a recept je ostao nepromjenjen sve do danas. Potencijal Originalne bledske kremšnite prepoznala i grupa Sava Hotels & Resort koja je kremšnitu uspjela zaštititi pri Uredu za intelektualno vlasništvo Slovenije te dobila certifikat koji vrijedi u Europskoj uniji i Hrvatskoj.

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.