4. klapski pozdrav Gorskom kotaru

U četvrtak 17. ožujka s početkom u 19:30 u Radničkom domu u Delnicama održat će se  glazbena manifestacija humanitarnog karaktera Klapski pozdrav Gorskom kotaru na kojoj će nastupiti klapa Sol i Hari Rončević. Četvrta je to godina ove manifestacije koju zajednički organiziraju Kulturno-umjetničko društvo Bašćinski glasi iz Rijeke i Rotary club Gorski kotar.

Klapa Sol iz Paga pobjednik je festivala Melodije Istre i Kvarnera (MIK) 2010. godine – 1. nagrada publike za pjesmu Boduli su duša od Kvarnera te Splitskog festivala – 1. mjesto stručnog žirija za pjesmu Teštament. Na klapskoj sceni uživaju status jedne od trenutno najpopularnijih i najangažiranijih klapa.

Hari Rončević jedan je od najzanimljivijih kantautora koje je Split dao devedesetih godina. Široj javnosti prvi se put predstavio 1994. godine na Melodijama hrvatskog Jadrana kada je za svoju pjesmu Getanin osvojio 1. nagradu struke, ali i simpatije šire publike. Posljednjih 10-ak godina osvojio je sve moguće nagrade hrvatskih festivala te je autor mnogobrojnih hitova poput Još ne znam kud s tobom, Kampanel moje ljubavi, Moje si more, Aj ća volin te, Moj lipi anđele i dr. koje ćemo slušati u izvedbi Harija i njegovog benda u Delnicama.

Prihod s koncerta Klapski pozdrav Gorski kotar namijenjen je udruzi Anđeli – podružnica Rijeka. Anđeli su udruga roditelja djece najteže tjelesne invalidnosti i djece s posebnim potrebama. Osnovana je 4. ožujka 2010. godine s ciljem da osmisli i unaprijedi kvalitetu života najtežih tjelesnih invalida i djece s posebnim potrebama kao i njihovih obitelji. S tim u vezi udruga provodi brojne aktivnosti, te je osnovala tzv. Produženi dnevni boravak u kojem skrbi za svoje članove.

Više informacija o udruzi možete pronaći na: www.andjeli.hr/rijeka ili kontaktom njene predsjednice Jasne Zubović na mobitel: 091/2509768.

Ulaznice za koncert po cijeni od 50 kuna mogu se kupiti u uredu Turističke zajednice Grada Delnica u Delnicama, poslovnici Privredne banke Zagreb u Delnicama, te u Caffe baru Gradina i Restoranu Fortunal u Rijeci.

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.