Autobusom do Malog Lošinja – BESPLATNO!

Svi gosti koji se u razdoblju od 11.veljače do 17.travnja 2011. odluče vikend provesti u Wellnes hotelu Aurora u Sunčanoj uvali, tvrtka Jadranka hoteli – Lošinj Hotels & Villas i Grad Mali Lošinj osiguravaju besplatni autobusni prijevoz iz Zagreba.

Danas je u Malom Lošinjau svečano potpisan ugovor o sufinaciranju besplatnog autobusnog prijevoza na relaciji Zagreb – Mali Lošinj – Zagreb između Grada Malog Lošinja i tvrtke Jadranka hoteli – Lošinj Hotels & Villas. Ugovor su potpisali gradonačelnik Gari Cappelli i član uprave Jadranka hotela d.o.o. Damir Mlacović. Potpisivanju je također nazočila i direktorica Turističke zajednice Grada Malog Lošinja Đurđica Šimičić.

Grad Mali Lošinj će ovim ugovorom sufinancirati do maksimalnih 50 000,00 kn po potpisanom ugovoru sve putnike koji do sredine travnja odluče tijekom vikenda boraviti u hotelu Aurora.

U cilju produljenja sezone, autobus će iz Zagreba za Lošinj polaziti u 15.30 sati s perona 502 svakoga petka od 11. veljače, zaključno s 15. travnja. Povratak gostiju je u nedjelju u 16 sati, kada autobus kreće ispred Aurore. Cijena od 669 kuna po osobi uključuje dva polupansiona u dvokrevetnoj sobi, uz večernji live cooking, besplatnu relax zonu i brojne druge pogodnosti.

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.