Biciklijada Tura pod Golico

U subotu, 12. svibnja u Jesenicama (SLO) će se održati biciklijada Tura pod Golico – manifestacija koja je spoj biciklističke utrke i turističkog bicikliranja. Njezin cilj je promocija zdravog načina življenja, čuvanja okoliša i upoznavanja turističkih znamenitosti Jesenica i okolice.

Prva je to manifestacija takve vrste u Gornjesavskoj dolini namjenjena brdskim i trekking biciklistima. Trasa je duga oko 60 km i vijuga brdskim stazama kroz livade pune narcisa. Naime, u vrijeme održavanja ove manifestacije narcisi su u punom cvatu.

Jedinstvene panorame, zanimljive staze u neokrnjenoj prirodi i bicikliranje puno skrivenih doživljaja dovodi sudionike u kušnju da sve to dožive još najmanje jednom.
Na biciklijadi Tura pod Golico mogu sudjelovati isključivo ekipe (3 – 6 članova), a pobjednička ekipa je ona koja cijelu trasu prođe u vremenu najbližem prosječnom vremenu svih ekipa. Okupljanje i registracija ekipa je od 9 sati, a start biciklijade je u 10 sati.

Startnina za Turu pod Golico iznosi 24 eur/osobi, a uključuje:
– ručak (na žlicu)
– 2 okrjepe na kontrolnim točkama
– 1 majica
– 1 medalja
– startni broj
– info letak s upisaom trasom i programom

Ukoliko prijavite ekipu do 12. travnja imate popust od 15%, a ako ekipu čine samo žene, ekipa ostvaruje dodatnih 5% popusta.

Prijava za biciklijadu je moguća samo online do 30. travnja.

Više informacija potražite OVDJE.

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.