Biciklirajte od Kupe do Ravne Gore

U subotu 4. lipnja s početkom u 10 sati održat će se prva Goranska biciklijada na relaciji Brod Moravice – Brod na Kupi – Skrad – Ravna Gora. Organizatori biciklijade su TZ Skrad, TZ Brod Moravice, TZ Ravna Gora i Udruga Kupa.

Start je u 10 sati, a možete birati između trase iz Brod Moravica ili trase iz Broda na Kupi. Ona iz Broda na Kupi je nešto zatjevnija pa se preporuča biciklistima bolje fizičke spremnosti. Obje se spajaju u Skradu, gdje će biti odmor i okrijepa, a dalje zajednički nastavljaju putem Ravne Gore. Ukupna dužina staza iznosi 20 km (iz Brod Moravica), odnosno 22 km (iz Broda na Kupi). Cilj je u centru Ravne Gore, gdje je organiziran ručak za sve sudionike. Prijevoz do startne pozicije bit će organiziran po završetku biciklijade.

Startnina iznosi 20,00 kn za prijave pristigle putem web stranica najkasnije do 2. lipnja 2011., odnosno 30,00 kuna na dan biciklijade na startu u Brod Moravicama i Brodu na Kupi do 9,30 sati ili u Skradu do 10,30 sati.

Prijaviti se možete OVDJE, te na web stranicama www.tz-skrad.hr, www.brodmoravice.hr, www.udruga-kupa.hr, www.tz-ravnagora.hr, gdje možete saznati više informacija o visinskim profilima staza i pojedinim dionicama.

Napomena organizatora: Biciklisti voze na vlastitu odgovornost, uz preporuku nošenja zaštitne kacige. Organizator ne odgovara za nikakve povrede ili štete prema sebi ili trećim licima. U pratnji ide vozilo policije.

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.