Božićna bajka na Učki

U prekrasnom blagdanskom ozračju Parka prirode Učka, Grad Opatija i Javna ustanova Park prirode Učka i ove godine organiziraju, treću po redu, manifestaciju Božićna bajka u Parku prirode Učka koja će se održati u Parku prirode Učka, na Poklonu.

Djed Božićnjak će i ove godine posjetiti svoju učkarsku rezidenciju i ponovno unijeti dašak prave čarobne zimske idile u ovo blagdansko doba, a svojim će dolaskom razveseliti ponajprije one najmlađe, no ništa manje ni one starije.

Kako bi se Djed Božićnjak na Učki osjećao kao kod kuće, a posjetitelji doživjeli čari božićne bajke, info punkt na Poklonu ponovno će zasjati u punom blagdanskom sjaju, gdje će se mališani družiti s Djedom Božićnjakom, prišapnuti mu svoje želje, a njihovi će se roditelji za to vrijeme moći okrijepiti uz tople napitke.

Prvoga dana svog učkarskog posjeta, 15. prosinca, Djed Božićnjak će darivati djecu koja žive na Učki.

16., 17. i 18. prosinca Djed Božićnjak će darivati svu djecu koja te dane dođu na Poklon od 16 do 19 sati!

Dođite i ove godine doživjeti čaroliju predstojećih nam blagdana u Parku prirode Učka, prepunog dječjih osmijeha i razgaljenih lica! Djed Božićnjak će vrlo pažljivo i neumorno slušati i pamtiti sve blagdanske želje, a darivati osmijehom, lijepim željama i, naravno, najmlađima najdražim: slatkišima!

Draga djeco, Djed Božićnjak vas očekuje!

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.