Čarolija narcisa uz austrijska jezera

Od 18.  do 20.5., ljepotu austrijskih jezera svojim izgledom i mirisom krase i narcisi. U to vrijeme se u regiji Salzkammergut održava najveći festival narcisa na svijetu. Turistička agencija Monte Travel Vas poziva da doživite cvjetni spektakl praćen povorkom prekrasnih cvjetnih skulptura od narcisa, glazbu i ples, te sajam specijaliteta regije uključujući poznate medenjake.

PROGRAM:
1. dan (19.5.): FUŽINE – BAD AUSEE
Polazak turističkim autobusom iz Fužina u 6:00 h. Putnici se ukrcavaju prema dogovoru u Delnicama, Skradu i ostalim lokacijama. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju do regije Salzkammerguta, poznatoj po svojim brojnim jezerima, koji se svrstavaju u najljepša jezera ne samo Austrije, već i puno šire. Dolazak do mjesta Hallstatt (u cijelosti pod zaštitom Unesco-a), na obali istoimenog jezera, a ispod velikog impresivnog planinskog masiva Dachstein. Ovo romantično mjesto ima i bogatu povijest vezanu za iskopavanja soli. Danas ovdje imamo priliku zaviriti u prvi, a time i najstariji rudnik soli na svijetu. Do rudnika vodi uspinjača iz koje se pruža predivna panorama na ovo područje. Posjet tradicionalnom medičarskom obrtu u blizini mjesta Bad Aussee, zemljopisnog središta Austrije, uz probu medenjaka i mogućnost kupovine. Dolazak u hotel, večera, noćenje.

2. dan (20.5.): BAD AUSEE – FUŽINE
Nakon doručka krećemo na Praznik narcisa, veliki cvjetni festival koji privlači tisuće posjetitelja iz cijelog svijeta. Cjelodnevni program uključuje paradu s povorkom prekrasnih cvjetnih skulptura od narcisa, u glazbi, plesu, izboru za kraljicu narcisa, sajam regionalnih  specijaliteta uključujući poznate medenjake, paradu cvijećem ukrašenih brodića na obližnjem jezeru Grundlsee, itd. Povratak u poslijepodevnim satima uz kraće zaustavljanje putem. Dolazak u Fužine u kasnim satima.

Cijena: 780,00 kn

Cijena uključuje:
– prijevoz turističkim autobusom prema programu
– smještaj u hotelu 3*/4* na području regije Salzkammergut na osnovi 1 polupansiona (doručak i večera)
– pratitelja tijekom putovanja
– organizaciju putovanja
– jamčevinu za turistički paket aranžman

Cijena ne uključuje:
– ulaznice
– dodatne obroke
– nadoplatu za jednokrevetnu sobu

Prijave i informacije:
MONTE TRAVEL
Ivana Gorana Kovačića 3
51311 Skrad
T: +385 (51) 583 588
F: +385 (51) 583 588
M: +385 (99) 8752309
E: ivana@montetravel.hr
HR-AB-51-97261700

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.