Čavle predstavile novu biciklističku kartu

Turistička zajednica općine Čavle predstavila je novu biciklističku kartu. Nakon biciklističke karte Platka, pred ljubiteljima bicikliranja je karta s 8 biciklističkih staza ukupne dužine 63,5 km koje prolaze područjem općine Čavle i povezuju brojne kulturno-povijesne i prirodne znamenitosti toga kraja. Zanimljivo je što su staze različitih dužina i zahtjevnosti te se mogu kombinirati po želji biciklista. Osim toga, na karti se nalazi i popis i lokacije smještajnih kapaciteta i ugostiteljskih objekata na Čavlima kako bi svi oni na 2 kotača mogli što bolje upoznati Grobnišćinu.
Naime, Grobnik je geografski, povijesno i prirodno vrlo zanimljivo područje te pruža posjetitelju mnoštvo sadržaja. Želite li istražiti kako se radi Grobnički sir, kako je frankopanski Kaštel odolio navalama Turaka, kuda su putovale stare mlikarice i još mnogo toga, Grobnišćina će Vas sa zadovoljstvom primiti i obogatiti Vas nezaboravnim iskustvima. Čar svega je da je većina sadržaja dostupna biciklom, a staze pružaju prekrasne poglede na Kvarner i užitak u flori i fauni kraja.
Biciklističke staze općine Čavle su osmislili i izmjerili Dejan Ban i Robert Juretić, a koncept, dizajn i izrada karte pripada kreativnoj agenciji Molekula.
Karta se može nabaviti po cijeni od 10 kuna u Turističkoj zajednici općine Čavle.

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.