Crikvenički Europski tjedan mobilnosti

U subotu, 17. rujna na Trgu Stjepana Radića u Crikvenici održat će se rekreativna biciklijada do Selca. Okupljanje je kod kipa Ribara na trgu u 13 sati. Svaki sudionik u vožnji dobiva startni broj, a najbržih 50 prijavljenih i besplatnu majicu kampanje. S Trga Stjepana Radića će se, u pratnji članova Biciklističkog kluba Crikvenica, cestom uz more krenuti prema Selcu. Kod restorana Kantunić u Selcu predviđena je kratka okrepa, nakon koje slijedi povratak u Crikvenicu. Nakon povratka na trg, sve sudionike i goste čeka zabavni program koji su organizirale udruge mladih sa crikveničkog područja, uz besplatnu batudu i kolače koje je osigurao Hotel International.

U nedjelju, 18. 09. uz vodiča će se održati šetnja Ljubavnom cesticom. Okupljanje je predviđeno u 10 sati na Kalvariji (Jurišićeva ulica), a za sve šetače je također osigurana okrjepa.

U utorak, 20.9. promovirat će se nordijsko hodanje, koje je idealna aktivnost za skidanje kilograma te pruža učinkovit trening za cijelo tijelo. Tehniku hodanja će demonstrirati predstavnici Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ, a u akciji sudjeluju i članovi Planinarskog društva Strilež. Okupljanje je na Trgu Stjepana Radića u 17sati, a hodat će se (uz okrjepu) do Lučice Pazdehova u Dramlju.

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.