Doček Nove 2012. na Pohorju

Dočekajte Novu 2012. u zagrljaju pohorskih šuma u Apartmanskom naselju Bolfenk koje se nalazi na 1050 metara nadmorske visine, na vrhu Mariborskog Pohorja te je samo nekoliko metara udaljeno od najvećeg skijališta u Sloveniji. Apartmani se nalaze u neposrednoj blizini Gorskog wellness centra Bolfenk koji sadrži bazen, whirlpool, dječji bazen… Na 2. katu centra je izvrstan Beauty i Spa Centar sa svijetom sauna (finska, turska, s ljekovitim travama), bazen za rashlađivanje, ledena jama i whirlpool.

Na raspolaganju su Vam 2 apartmana:

Apartman za 4 do 5 osoba ima modernu kuhinju, blagovaonicu i dnevni prostor s kaminom (dva dodatna ležaja), TV, telefon, spavaću sobu s dodatnim ležajem i kupaonicu ( tuš, WC, sušilo za kosu)
Cijena najma apartmana od 26.12. do 2.1. iznosi 168€, a uključuje najam apartmana na dan, posteljinu, ručnike, završno čišćenje i dnevnu animaciju.

Apartman za 6 do 8 osoba ima također modernu kuhinju, blagovaonicu i dnevni prostor s kaminom (dva dodatna ležaja), TV, telefon, dvije spavaće sobe (u svakoj dodatni ležaj) i kupaonicu ( tuš, WC, sušilo za kosu)
Cijena najma apartmana od 26.12. do 2.1. iznosi 250€, a uključuje najam apartmana na dan, posteljinu, ručnike, završno čišćenje i dnevnu animaciju.

Za prijave do 1.11. osiguravamo 5% popusta!

Više informacija potražite na Patki!

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.