Drugi crikvenički maškarani vikend

Maškare su preuzele kormilo na crikveničkome području te su pred nama dani prepuni smijeha, plesa i zanimljivih maškaranih događanja. I ovaj nas vikend očekuje pregršt zabave i opuštenih sati ispunjenih bezbrižnošću.

U subotu, 14. siječnja će u 18 sati u maškaranome šatoru u Crikvenici započeti 3. otvoreni maškarani pikado turnir, u kojemu će šarolike ekipe sastavljene od raznih generacija odmjeriti svoje umijeće i vještinu u bacanju strelica. Maškarani pikado turnir je namijenjen amaterima, a ekipe će sačinjavati 4 člana u muškoj i ženskoj konkurenciji. Nakon turnira u pikadu će u 21 h u šatoru započeti maškarana zabava uz grupu Trend i glazbenoga gosta večeri, legendarnoga Mladena Grdovića, uz čije će poznate glazbene hitove zabava potrajati do zore.

U nedjelju slijedi odmor i opuštanje uz slatke zalogaje, čaj i tombolu u caffe baru “Milman” na crikveničkoj tržnici, s početkom u 15 sati.

Provedite ludi maškarani vikend u Crikvenici, zabavite se i dopustite da zaplešu sva Vaša osjetila. Veselimo se Vašem dolasku!

Detaljnije informacije o maškarama u Crkivenici potražite OVDJE.

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.