Dunat čeka najbolje odbojkaše na pijesku

Nakon devet godina uspješnog organiziranja međunarodnih turnira u odbojci na pijesku na otoku Krku, udruga HRSport Net predstojećeg vikenda, 23. i 24. srpnja na plaži Dunat, organizira 10. jubilarno izdanje Međunarodnog turnira u odbojci na pijesku SportNet Cup 2011.

I ove nas godine očekuju atraktivni, uzbudljivi i do samog kraja naizvjesni mečevi 30-ak ponajboljih hrvatskih igrača odbojke na pijesku. Turnir počinje u subotu 23.7. u 10 sati kvalifikacijskim utakmicama nakon kojih će 8 najboljih parova ući u glavni turnir s dvostrukim repasažem (početak između 14 i 15 sati). Nedjelja je rezervirana za nastavak glavnog turnira, a finale Sportnet Cup-a 2011. će se igrati u 18 sati.

Iako su prijave još u tijeku, svoj su dolazak već potvrdili Trimčevski, Gracin, Žukovski, Paleka, Rugle, Vidaković, Đorđević, Jugo te mnogi drugi. Konačna lista prijava bit će poznata u petak, 22.srpnja.

Osim atraktivnih borbi na vrućem pijesku, organizator se pobrinuo i za posjetitelje. Tijekom trajanja turnira održat će se brojne nagradne igre, promocije, a na subotnjem Player’s Partyu u Maxi Baru odličnu atmosferu će još više podignuti Grupa Fun.

Navedeni sportski projekt nastavak je višegodišnjeg uspješnog organiziranja turnira u odbojci na pijesku Sportnet Cup koji je premijerno izdanje doživio 2002. godine na plaži Dunat u Krku te je iz godine u godinu napredovao po pitanju organizacije i kvalitete natjecateljskog kadra. Posljednje tri godine, turnir je okupio najbolje hrvatske igrače odbojke na pijesku, reprezentativce i natjecatelje iz susjednih zemalja, a osim turnira u Krku organiziran je i turnir u Puntu kojim je ujedno i završena posljednja natjecateljska sezona odbojke na pijesku. Upravo turniri na Dunatu i u Puntu proglašeni su najboljim turnirima od strane natjecatelja u protekle tri godine zbog prave navijačke atmosfere, pozitivne okoline i profesionalnosti organizatora koji jedini u Hrvatskoj osigurava smještaj igračima besplatno.  Iza organizacije turnira stoje mladi ljudi koji žele popularizirati odbojku na pijesku, ali i pojačati ponudu događanja na našoj obali. Naime, iza njih stoji 9-godišnje iskustvo u organizaciji turnira u odbojci na pijesku, ali i odlična suradnja sa svim lokalnim i nacionalnim medijima koji ih vjerno prate. Osim Sportnet.hr-a koji dnevno bilježi prosječno više od 35,000 posjetitelja,  kvaliteta natjecanja i vrhunski igrački kadar doveli su turnire u široki spektar medija.

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.