Ekstremni sportovi osvajaju Ičiće

U subotu 30. 4. na plaži u središtu Ičića održat će se manifestacija pod nazivom X Day na kojoj će se široj javnosti, tijekom cijelog dana, predstavljati čitava paleta ekstremnih sportova kao što su padobranstvo, snowboard, BMX te podvodni ribolov, a u sklopu iste će se održati i prva utrka Jet ski prvenstva Hrvatske 2011. Izuzetna zanimljivost ovog događanja je i ta što će se na jednom mjestu moći vidjeti kombinacija snježnih i morskih sportova što svakako garantira dodatnu atraktivnost. Realizatori ove manifestacije su zaljubljenici u ekstremne sportove okupljeni u određene klubove ili domicilne saveze dok je glavni organizator Snowboard klub Nine iz Rijeke.

Posebno ističemo da se na XDay-u ne naplaćuju nikakve ulaznice a osim u sportskim disciplinama posjetitelji će moći uživati u glazbenom programu za koji će biti zaduženo nekoliko DJ-eva, kao i u drugim popratnim sadržajima poput  nastupa akro zrakoplova GILES kakvog možete vidjeti na Red Bull air raceu a isti se u jednoj sekundi okrene malo više od jedan i pol puta oko svoje uzdužne osi.

Raspored događanja je tako vremenski organiziran da će svi moći popratiti sve aktivnosti dok će se najzanimljiviji trenuci dodatno prikazivati i na videozidu na kojem će među ostalim biti pokazane i fotografije sa Skydiving Photo Contesta, još jedne poslastice ovogodišnjeg X Day-a. Cijela manifestacija ima i jednu humanitarnu komponentu točnije humanitarno-edukativni projekt Moto nautika za sve nas u koju su uključena djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi iz četiriju domova za nezbrinutu djecu iz Osijeka, Vinkovaca, Selca i Kaštela. Nakon završetka svih programa i dodjele nagrada najboljima u Ičićima, u opatijskoj diskoteci Colloseum bit upriličen i After Hour Party.

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.