Rijeka u kretanju odgođena za 21.svibnja

Manifestacija Rijeka u kretanju, najavljena za nedjelju 15. svibnja zbog najave lošeg vremena odgođena je za subotu, 21. svibnja. Osim termina događanja, sve ostalo ostaje isto –  od 13 do 18 sati organizirat će se niz aktivnosti za riječke obitelji, a svi koji se odazovu na šetnju i druženje mogu osvojiti vrijedne nagrade.

Kampanja koju zajednički organiziraju Grad Rijeka i Pliva Hrvatska Rijeka u kretanju ima za cilj promovirati fizičku aktivnost, tj. kretanje, kao način poboljšanja cjelokupne kvalitete života. Stručnjaci kažu da s najmanje 30 minuta hodanja dnevno svatko od nas može puno toga učiniti za svoje zdravlje. S druge strane, obitelj ima neprocjenjivu ulogu u oblikovanju razmišljanja i edukacije najmlađih članova u kojoj bi važnu ulogu trebalo imati i isticanje važnosti aktivnog života za očuvanje zdravlja. Stoga za Svjetski dan obitelji Grad Rijeka i Pliva pozivaju riječke obitelji na šetnju Molo Longom – na taj način pozitivno će utjecati na svoje zdravlje i, vjerujemo, dobro se zabaviti!

Cilj akcije je promovirati kretanje i šetnju kao zdrav način provođenja kvalitetnog zajedničkog vremena za cijelu obitelj te promovirati lokaciju Molo Longa kao jedno od mogućih mjesta za šetnju. Kako bi se obitelji motivirale na šetnju Molo Longom, organizirana je nagradna igra Lov na hobotnicu.

Od 13 sati svi će sudionici na početku Mola Longa moći preuzeti karticu, krenuti u šetnju, uloviti svaku od dvije maskote na Molu i zatražiti pečat te nastaviti šetnju prema kraju Mola. Kartica s dva različita pečata moći će se ubaciti u označenu kutiju prilikom povratka na start, a izvlačenje će biti organizirano u 18 sati.

Nagradna igra paralelno se održava i na Facebooku od 16. do 23. svibnja za fanove koji u tom periodu na FB stranicu postave sliku s obiteljskog izleta. Glavna nagrada, vikend u Hotelu Vespera na Lošinju, namijenjena je ipak onima koji dođu u nedjelju na Molo Longo.

Za one obiteli koje dođu na Molo Longo, ali i one koje se uključe preko Facebooka, osiguran je niz nagrada:

Putovanje u Gardeland za cijelu obitelj
Poklon-paket Poliklinike Medico za zdravlje cijele obitelji
Poklon-paket knjiga za cijelu obitelj u izdanju Naklade Ljevak
Obiteljski odlazak u HNK Ivana pl. Zajca
Obiteljsko šišanje i frizujra u frizerskom salonu Alexsandra
Obiteljski ručak – Brasseria AS
Obiteljski ručak – Gric&Guc
Obiteljska kartica Thalasso wellness centra Opatija
Live the Message majice za cijelu obitelj
Osiguranje kućanstva – Croatia osiguranje
Obiteljsko fotografiranje u Baby Foto Studiju Kurti

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.