Hotel Arena Pohorje

Hotel Arena Pohorje

Mariborsko Pohorje je omiljeno izletničko i rekreacijsko ishodište za sve generacije u svim godišnjim dobima. Na njegovim obroncima često ćete u zimskim mjesecima susresti brojne skijaše, skijaše – trkače, snowboardere ili izletnike, planinare i sve ostale ljubitelje adrenalinskih aktivnosti željnih avanture i uživanja tijekom cijele godine.

Sve navedeno možete vrlo jednostavno doživjeti ukoliko odlučite nekoliko dana provesti na Pohorju, a mi vas pozivamo da to učinite u hotelu Arena.

Hotel Arena nalazi se u neposrednoj blizini najdužeg osvjetljenog skijališta u ovom dijelu Europe, a od centra Maribora udaljen je 6 km. Ovdje, u podnožju Mariborskog Pohorja dogodila se nova priča.

Impresivna lokacija je hotelu Arena omogućila filozofiju Udobnost u prirodi. Kroz istu se razvija hotelska kulinarika, energijski wellness, fitness centar sa spravom Power Plate, udoban smještaj, poslovni susreti i posebni hotelski programi. Neke sobe su energijski očišćene po metodi komplementarne medicine kako bi se spriječilo zadržavanje elementarnih čestica u sobama. Kompletnu ponudu u hotelu Arena zaokružuju osunčani balkoni. To je razlog zbog čega se mnogi sportaši, poslovni ljudi i wellness gosti vrlo rado vraćaju u hotel Arena koji svojim gostima nudi 61 sobu s očaravajućim pogledom na Maribor ili Pohorje.

U neposrednoj blizini hotela, gostima je na raspolaganju ljetno adrenalinsko sanjkalište, nogometna igrališta, Pohorje JET, igralište za golf, adrenalinski park, Bike Park Pohorje te brojne biciklističke i planinarske staze. Po zimi možete uživati u skijanju, boardanju, sanjkanju, animaciji na snijegu i ostalim atraktivnim zimskim aktivnostima.

Hotel Arena Pohorje

Osim toga, možete se opustiti s energijskim programima Wellness centra hotela Arena koji se temelje na individualnom holističnom pristupu, ekoloških i organskih linija s biljnim aktivnim supstancama za njegu obraza i tijela. Na raspolaganju vam je veliki broj ugodnih sauna koje se prostiru na oko 400 m2.

Dobrodošli u hotel Arena! Dobrodošli u priču koja počinje i završava s ugodnošću u prirodi.

Hotel Arena Pohorje