Rijeka Soča jedna je od najljepših europskih rijeka. Taj je epitet zaslužila zbog svoje dinamičnosti, atraktivnosti, ali i tirkizno-plave boje s koje jednostavno ne možete skinuti pogled. Izvire podno Triglava, te se žustro probija kroz Julijske Alpe sve do Tršćanskog zaljeva. Na svojih 137 km dužine nudi pregršt oblika za aktivni turizam ili jednostavno opuštanje gledajući je kako teče. Ukoliko se odlučite provesti jedan ili više dana na njezinim obalama onda Vam svakako preporučujemo da posjetite Bovec i Hotel Pansion Boka.

Hotel – Pansion Boka smješten je u dolini rijeke Soče, u blizini najvišeg slapa u Sloveniji – slapa Boka (106 m) po kojem i nosi ime. Nalazi se u neposrednoj blizini Bovca, izvrsne turističke destinacije za planinare i šetače kao i ljubitelje sporta i aktivnog odmora – raftinga, bicikliranja, golfa, ribolova i skijanja.

U Hotelu – Pansionu Boka na raspolaganju vam je 16 izvrsno opremljenih soba i 4 suite nazvane po atrakcijama koje okružuju Bovšku dolinu – Triglav, Soča, Boka i Golf. Sve sobe imaju kupaonicu s tuš kabinom ili kadom, SAT  TV s LCD zaslonom, priključak za internet, klima uređaj, sušilo za kosu, telefon, mini bar i sef. U suitama površine 30 m2 na raspolaganju Vam je kupaonica s tuš kabinom i masažnom kadom, terasa, SAT  TV s LCD zaslonom, priključak za internet, klima uređaj, sušilo za kosu, telefon, mini bar i sef.

Osim smještaja u ponudi je i odlična domaća kuhinja. Za radnog vremena restauracije/bara moguća je i posluga u sobu laganih jela i dnevnih časopisa. Restauracija Hotela – Pansiona Boka osim uobičajene hotelske gastronomske ponude nudi mogućnost romantične večere u dvoje ili poslovnog ručka koje spravljaju vrhunski kulinarski majstori.

Od specijaliteta Vam preporučamo Čompe (krumpir) s domaćim svježim sirom, Bovšku Friku, Palentu s janjećim gulašem, Jelenov file u umaku od brusnice i Pastrvu na žaru.

Više informacija i rezervacije:
Hotel – Penzion Boka
Penzion Boka
Žaga 156 A
5224 Srpenica
t. +386 538 45 512
e. penzion@boka-bovec.si
www.boka-bovec.si

Fotografije