Hrvatsko NAJ na jednom mjestu

U četvrtak i petak, 24. i 25. studenoga u Green Gold Centru u Zagrebu održat će se 1. Susret organizatora turističkih manifestacija. Uz stučne predavače, primjere iz prakse,  tijekom tri dana, sudionici će moći upoznati  i dio tvrtki , agencija i  ustanova koje im mogu pomoći u organiziranju manifestacije, te upoznati i ponudu pratećih  tvrtki koje pružaju usluge rasvjete i razglasa, posebnih efekata (vatromet ) i sl.

Susret ogranizatora ima za cilj povezati međusobno  sve one koji sudjeluju u kreiranju, pripremi i realizaciji jedne manifestacije, te omogućiti razmjenu iskustava i znanja što je danas neprocjenjivo i nužno ukoliko želimo biti vodeće turističko odredište.

Tijekom 1. Susreta, realizirat će se predavanja, panel rasprave , s priznatim stučnjacima  vezanih uz KULTURNI TURIZAM ,  ali i s predstavnicima tvrtki koje sponzoriraju manifestacij, kao i predstavnicima  medija. To će biti i prigoda za prezentaciju PRVOG FESTIVALA TURISTIČKIH MANIFESTACIJA : SVI zaJEDNO-HRVATSKO NAJ – koji je planiran slijedeće godine u Zagrebu, a na kojem bi  posjetitelji mogli DOŽIVJETI mali dio atmosfere, ugođaja koji se u potpunosti može DOŽIVJETI dolaskom na pojedinu manifestaciju.

Svečano otvorenje 1.Susreta  organizatora turističkih manifestacija planirano je u 11.00 sati.

U suradnji s hotelom ARCOTEL Allegra Zagreb ****  za sve sudionike je osiguran smještaj po vrlo povoljnim cijenama:
Cijena noćenja s uključenim doručkom iznosi IZNOSI 222,00 Kn po osobi u DVOKREVETNOJ sobi + boravišna pristojba ( 7,00 Kn ).
Cijena noćenja s uključenim doručkom iznosi IZNOSI 370,00 Kn po osobi u JEDNOKREVETNOJ sobi + boravišna pristojba ( 7,00 Kn ).

Više informacija o 1. Susretu organizatora turističkih manifestacija potražite OVDJE.

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.