Husqvarna Adria Bike Series 2020

Najbrojnija i najposjećenija biciklistička događanja u Hrvatskoj su opet pred nama. Husqvarna Adria Bike Series nam u 2020 donosi nove izazove! Jedna nova utrka, jedna staza za one koji misle da mogu i više, mala rošada u terminima, neki novi detalji u samoj organizaciji, ali i dalje je to isti onaj Series kojeg znamo i volimo.  A Promotiv Travel Outdoor vas organizirano vodi na sve četiri s paketom koji uključuje sve – od startnina preko transfera do noćenja.

I ove godine Series počinje već u travnju, ali za razliku od prošle godine, ovog proljeća idemo najprije do Vodica.  Dalmatiner (18.4.) će vam ponovo ponuditi kamen, sunce, more, pa još malo kamena i još malo mora. Jer gdje je ljepše biti u travnju nego u Dalmaciji? I guštati!

Helter Skelter u Rapcu (30.5.) ne treba previše predstavljati. Strmi usponi pa još strmiji spustovi, bezbroj singlica, nevjerojatni pogledi. I svega napretek. A od ove godine novost je i dodatna 4. staza na Helter Skelteru od, ni manje ni više neko 100 km. Nemilosrdnih, surovih, brutalnih 100 km. Bezobraznih 100 km. Za one kojima je Epic premalo,  za one koji su ULTRA. 

Nakon ljetne pauze odlazimo do “sretnog otoka”. Rab Island Hero (12.9.) je nova utrka Seriesa. Na Rabu vas čeka prava avantura. Kroz pustinju i prašumu, kroz pješčane plaže i srednjovjekovne zidine. Put oko svijeta u 60 km. Voziti po Rabu je jedinstveno iskustvo. To je činjenica, a ne samo obećanje.

Posljednja utrka je već tradicionalno na otoku Krku. Krk’n Roll vas čeka 17. listopada. Od ljeta se opraštate zajedno s ostalim zaljubljenicima u prirodu u sklopu Baška Outdoor festivala. Sunce, more, znoj, kamen, hrana, piće, koncerti, zabava.

Sigurno ste si već u kalendare zaokružili spomenute datume, ali još niste kupili startninu i niste sigurni kako doći do Vodica, Rapca, Raba i Baške. Nije da ne znate kojim putem, ali morate se rano ustati, voziti do destinacije, odvoziti utrku i onako lagano umorni i puni dojmova se sretno vratiti kući. Mi imamo bolji plan! 

U Husqvarna Adria Bike Series paketu nudimo vam startnine za sve 4 utrke, transfere u sve destinacije gdje se održavaju utrke za vas i vaš bicikl, noćenje s doručkom u Vodicama te super i veselo društvo s kojim ćete putovati i izmjenjivati iskustva i priče s utrka.

Husqvarna Adria Bike Series Paket

Cijena: 1590 kuna
(prijave do 31.1. ili do isteka zaliha)

Cijena: 1790 kuna
(prijave do 15.4. ili do isteka zaliha)

U cijenu uključeno:
– startnina za sve 4 utrke
Husqvarna Adria Bike Series
(bidon, majica, obrok, st. broj, čip, osiguranje)
– prijevoz putnika i bicikli na 4 utrke (iz Rijeke)
– 1 x noćenje s doručkom u dvokrevetnoj sobi
– organizaciju putovanja
– osiguranje jamčevine
– osiguranje od odgovornosti

U cijenu nije uključeno:
– osobna potrošnja
– putno osiguranje

Vaš Husqvarna Adria Bike Series paket možete rezervirati putem online Prijave nakon čega ćete putem e-maila dobiti sve potrebne informacije.