I ove jeseni besplatno do Lošinja

Za sve one koji žele uživati u prirodnim blagodatima otoka Lošinja tijekom jesenskih i zimskih mjeseci, Lošinj Hotels & Villas, u suradnji i uz sufinanciranje Grada Malog Lošinja, osigurali su za sve goste Wellness & Conference Hotela Aurora besplatan autobusni prijevoz na relaciji Zagreb – Mali Lošinj – Zagreb.

Petkom, od 7. listopada do 23. prosinca s polaskom u 15,30 sati s perona 502 zagrebačkog autobusnog kolodvora, uredovat će besplatna autobusna linija za Mali Lošinj, tj. Hotel Auroru. Povratak je osiguran nedjeljom u 16,00 sati izuzev božićnih blagdana, kada je povratak za Zagreb zakazan za ponedjeljak 26. prosinca.

Posebne pogodnosti smještaja Jesensko i zimsko doba na Lošinju posebno je poznato po izuzetno lijepim, sunčanim danima i ljekovitoj otočkoj mikroklimi u kojoj uživaju sve generacije, a ponajprije djeca. Još od 19. stoljeća, otkada je Lošinj proglašen klimatskim lječilištem, zagovara se boravak tijekom jeseni i zime zbog blagotvornog utjecaja ljekovitog zraka na dišne puteve te rast i razvoj djeteta. Wellness & Conference Hotel Aurora pripremio je privlačne pakete s brojnim pogodnostima smještaja:

Vikend cijena već od 648,00 kuna po osobi za dvije noći, uključuje:
–  smještaj u dvokrevetnoj superior sobi s pogledom na stoljetnu borovu šumu i kristalno čisto, tirkizno more Sunčane uvale,
– dva polupansiona koja uključuju bogati kontinentalno – mediteranski buffet uz večernji live cooking,
–  besplatnu uporabu relax zone COMFORT ZONEwellness & SPA koja uključuje suhe i mokre saune, laconium, bazene s grijanom morskom vodom te trim kabinet,
– boravak za dijete do 7 godina je BESPLATAN (u sobi sa dvije odrasle osobe),
– kasnu odjavu iz sobe (check out)

Iskoristite ovu jedinstvenu ponudu, doživite najljepšu i najzdraviju jesen i zimu u ljekovitom okruženju netaknute prirode malološinjske Sunčane uvale.

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.