Karting za adrenalinski užitak

Staza, kaciga, miris benzina, volan, gas i malo kočenja sastojci su pravog recepta za proljetno povećanje doze adrenalina.  Ako Vam se navedeno čini itekako zanimljivim, onda ćemo kazati kako Vas sve to očekuje svakog dana na novoj karting stazi na Preluku. Na samo 50 metara od mora očekuje Vas 500 metara duga staza puna izazovnih zavoja koju biste, ako ste vješti vozači, trebali obići za oko 35 sekundi – naravno u kartingu.

Za one koji nisu dosada imali priliku okušati se u upravljanju kartingom, na raspolaganju Vam je ljubazno osoblje, koje će Vas obučiti da upravljate vozilima na siguran način i u skladu s pravilima vožnje, te Vas opremiti sa sigurnosnom opremom.

U ponudi su kartinzi  za sve uzraste, kojima mogu upravljati djeca već od 6 godina starosti. U ponudi su tri modela kartinga: za odrasle (max brzina 60 km/h), djecu(max brzina 40 km/h) i dvosjed (60 km/h).

Što se cijena tiče vožnja stazom u rajanju od 10 minuta u dječjem kartingu stoji 50 kuna, u kartingu za odrasle 80 kuna dok će Vas dvosjed za 10-minutno vožnju stajati 110 kuna.

I zato…Priprema, pozor, gas!

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.