Kitchen party ili zabava u kuhinji
Kitchen Party

Kitchen Party je novina koja je u Francuskoj i Italiji, odnosno kulinarski razvijenim državama, vrlo uspješna. Preduvjet za uspješnu izvedbu programa je svakako kvalitetno opremljena kuhinja i kvalitetni kuhari.

Kitchen party ili zabava u kuhinji Sigurno ste se mnogo puta dok ste čekali naručeno jelo upitali kako se uopće pripremaju sva jela? Kakva je kuhinja, gdje uopće pripremaju moje jelo? Jesu li namirnice svježe? Odgovori na sva spomenuta pitanja se kriju upravo u programu Kitchen Party. Dakle, nakon što stignete u dogovoreni ugostiteljski objekt, srdačno vas dočeka domaćin i upozna s glavnim kuharom, odnosno šefom kuhinje. Svaki sudionik programa dobije pregaču na kojem je logo tvrtke koja je naručila program. Slijede kratke upute kako se u kuhinji treba ponašati i zabava može početi. U kuhinji će se sudionicima ponuditi neka jela koja sudionici moraju napraviti, a neka jela će oni morati sami dovršiti.

Bitno je da sudionici sudjeluju u kompletnoj pripremi jela koja će na kraju sami pojesti. Pripremljena jela se mogu pojesti u kuhinji ili u blagavaonici restorana-gostionice.

Meni je sastavljen od 6 ili 7 jela, ovisno o meniju koji se izabere. Postoji mogućnost da se meni sastavi po želji naručitelja.

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.