Osnivač megapopularnog Johann Strauss Orchestra, Nizozemac André Rieu, nakon serije koncerata u Južnoj Americi, Australiji te Zapadnoj Europi po prvi put će posjetiti i Hrvatsku. Koncertni spektakl održat će se u Areni Zagreb 15. lipnja 2017.
Virtuoz na violini i dirigent u bogatoj karijeri prodao je više od 40 milijuna albuma, a dosad je imao više od 30 albuma koji su završili kao broj 1 svjetskih lista, njegove nastupe u godini pogleda 600.000 obožavatelja, a poseban je i po tome što ima najveći privatni orkestar na svijetu.

Andre Rieu

Ulaznice su u prodaji na svim prodajnim mjestima Eventima.
Cijena im je od 290 do 750 kuna. Nabavi na vrijeme svoje ulaznice za trenutačno najprodavaniji koncert u Hrvatskoj i susjednoj Sloveniji!

Jednodnevni izlet iz Rijeke putničkim kombijem 15. lipnja 2017.

Zagrijavanje za koncert iskoristite za razgled grada Zagreba. Prošetajte Zrinjevcem – jednim od najljepših perivoja do Trga bana Josipa Jelačića. Uspinjačom se popnite na Gornji grad, te popijte kavu s najljepšim pogledom. Želite li pak uživati u prirodi i očaravajućem cvijeću, posjetite Botanički vrt. Vrijeme uoči početka koncerta iskoristite za shopping u Areni.

KONCERTNI SPEKTAKL KRALJA VALCERA U ZAGREBU, 15.6.2017.

CIJENA:
odrasli
…………………….. 180 kuna

Cijena uključuje:
– prijevoz kombijem
– turističkog pratitelja
– organizaciju putovanja
– osiguranje jamčevine
– osiguranje od odgovornosti

Mjesto polaska: Decathlon Rijeka (parking)
Vrijeme okupljanja: 10:45- 11:00
Vrijeme polaska: 11:00
Vrijeme povratka: u večernjim satima
Rezervacija: zaključno do 1.6.2017.

Minimalan broj putnika: 6