Krčki motivi na austrijskim autobusima

U petak 20. svibnja 2011. u 10 sati, na Staroj rivi u Baški održat će se neobična ceremonija krštenja turističkog autobusa austrijske agencije Sabtours Touristik, a koji će poseban biti upravo po motivima otoka Krka kojima će biti oslikan.

Agencija Sabtours Touristik ima dugogodišnju tradiciju poslovanja na turističkom tržištu, a još od svojih početaka, mnogobrojnim turistima koje dovode u Bašku, iskazuju posebnu vjernost kako mjestu tako i bašćanskim hotelijerima. Svoju naklonost i povezanost s Baškom pokazali su još jednom i ovom lijepom gestom koja služi na veliku čast mjestu Baška i cijelom otoku Krku. Tako će ove godine novi autobus agencije Sabtours Touristik proputovati tisuće kilometara uzduž čitave Europe noseći na sebi motive Baške i otoka Krka te na taj način biti jedinstveni promotor naše zemlje i obale.

Na samoj ceremoniji krštenja prisustvovati će 150 gostiju agencije Sabtours Touristik te njihovi predstavnici, gospodin Carl Raml i gospođa Daniela Faenza, a koji će u Baški boraviti u periodu od 19.5. do 22.5.2011. Ceremoniju će uz drage goste iz Austrije uveličati i predstavnici lokalne vlasti, Turističke zajednice općine Baška, Otoka Krka, Kvarnera i Hrvatske turističke zajednice u Beču,   te predstavnici najveće otočke hotelske kuće Hoteli Baška, koji su i ovom prilikom domaćin gostima agencije Sabtours Touristik.

Gosti i uzvanici, kao i oni znatiželjnici koji će se naći na bašćanskoj rivi i pridružiti izvođenju ove ceremonije biti će animirani folklornim nastupom KD Šoto iz Baške, a kako bi se novom autobusu s motivima otoka Krka i nazdravilo kako priliči, za catering će se pobrinuti Hoteli Baška.

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.