Krčko Proljeće na kotačima

Od 30. travnja do 1. svibnja u gradu Krku će se održati Proljeće na kotačima. Manifestacija je to koja se organizira s ciljem promocije krčkih biciklističkih puteva i terena pogodnih za izlete skuterima i quadovima.

Inače, manifestacija, koja se održava početkom svibnja, obuhvaća tri ture uz stručno vodstvo – biciklističku, turu za skutere i turu za quadove kao i mini sajam dvo i četvero kotača postavljen na krčkoj rivi.

Svi izleti uključuju stručno vođenje, zakusku, sve ulaznice, brodske izlete, wellness paket prema programu izleta. Sudjelovanje na izletima na vlastitu odgovornost, a djeca do 12 godina moraju nositi kacige na biciklističkim izletima i moraju biti u pratnji roditelja

Program događanja:

Subota, 30. travnja
10h Izložba motornih vozila na dva i četiri kotača na krčkoj rivi
10h Izložba atraktivnih vozila Oldtimer kluba Rijeka na krčkoj rivi
20h Glazbeni program na krčkoj rivi

Nedjelja, 1. svibnja
12h    Vođena tura za bicikliste uz pratnju BBK otok Krk
Tura je duga 20 km, podloga je makadam i asfalt, rekreativna je i pogodna za sve uzraste. Bicikle možete iznajmiti na krčkoj rivi, predbilježbe na telefon 091/9150264. Cijena najma bicikla je 25 kn.
Okupljanje u 11.30 na krčkoj rivi
Startnine nema, organizirana je okrijepa na pola puta. Obavezna kaciga! Svi voze na vlastitu odgovornost i pridržavaju se pravila prometa.
Nakon povratka, na cilju ručak – šurlice i gulaš za 30 kuna

12h Vođena tura quadovima po području Šotoventa
Quadove možete iznajmiti na krčkoj rivi, predbilježbe na telefon  091/9150264. Cijena najma vozila sa uključenim benzinom je 200 kn.  Svako vozilo može biti za dvije osobe, potrebna vozačka dozvola, svi voze na vlastiti odgovornost i pridržavaju se pravila prometa.
Nakon dva sata vožnje pauza u selu Milohnići , moguć ručak u autohtonoj konobi – domaće kobasice sa krumpirom ili sa proljetnom maneštrom za 40 kn  Povratak na krčku rivu

17.00 – 22.00 Glazbeni program na Krčkoj rivi uz grupu L Amour

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.