Kupski plov 2012.

Udruga Kupa – rijeka života u suradnji s Hrvatskim kajakaškim savezom od 28.6. do 7.7. organizira 2. etapnu kajak-kanuu-rafting regatu pod nazivom Kupski plov 2012. Regatom, koja će se održati u 10 etapa, želi se razviti suradnja na promicanju kulturne baštine, turizma, razvojnih gospodarskih projekata i zaštiti prirodnih ljepota rijeke Kupe i pritoka.
Kotizacija za svaku osobu iznosi 50kn po prijavi, bez obzira na broj prijavljenih etapa. Ekipe i pojedinci mogu, ali ne moraju, voziti sve etape. Smještaj u kampovima je besplatan (potrebni vlastiti šatori i vreće za spavanje), a prehrana je uglavnom iz osobnog ruksaka ili po prigodnim cijenama gastronomske ponude restorana gradova i općina domaćina.
Gradovi i općine u kojima će završavati pojedina etapa, prezentirat će učesnicima regate svoju gostoljubivost, turističku, kulturno umjetničku i gastronomsku ponudu, a povodom regate upriličit će se i ostale zanimljive aktivnosti.
Prijevoz šatora i ostale opreme biti će organiziran od starta do cilja pojedine etape. Svaku etapu vodit će iskusni rafting skiperi. Kajakaši i kanuisti i sudionici su se dužni pridržavati njihovih uputa kao i korištenja zaštitne opreme (prsluci za spašavanje, kacige itd. koji će biti obvezni).

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.