Kušajte vrhunska vina i maslinova ulja

Od 31. ožujka do 2. travnja u HKD-u na Sušaku i u riječkim restoranima Gric & Guc i Brasserie AS održat će se festival vina i gastronomije – Vino i maslina EXPO 2011.

Izložbeno-degustacijski dio programa održava se u petak i subotu, 1. i 2. travnja 2011. od 14 do 20 sati u HKD-u na Sušaku gdje će četrdesetak izlagača izložiti i ponuditi na degustaciju oko 100 vrhunskih i kvalitetnih vina i 20 ekstradjevičanskih maslinovih ulja. Vinarima i maslinarima pridružiti će se i Paška sirana  s bogatom ponudom sireva.

Za veći užitak pobrinut će se i Jadran hoteli Rijeka sa svojom gastro ponudom. Prema predviđenom programu održat će se predavanja, vođene degustacije i prezentacije vina i maslinovih ulja, te promotivna prodaja.

S izložbenog prostora HKD-a festival se ove godine počeo širiti i na riječke restorane. Tako će od četvrtka 31.3. do subote 2.4. u restoranima Gric & Guc, i Brasserie AS,  eno-gastronomska ponuda restorana biti prilagođena festivalskim događanjima i obogaćena odabranim vinima izlagača festivala Vino i maslina EXPO uz promotivne cijene jela i vina.

Svrha manifestacije je okupljanjem renomiranih vinara i maslinara, izložbom, stručnim predavanjima, prezentacijama i degustacijama vina, maslinovih ulja i gastro delicija, te promotivnom eno-gastronomskom ponudom u riječkim restoranima, približiti vinarstvo i maslinarstvo građanima Rijeke i Primorsko-goranske županije.

Cijena ulaznice u HKD iznosi 20 kn, a cijena degustacije vina 30 kn. Ulaznice se prodaju u vrijeme održavanja manifestacije na blagajni HKD-a Sušak.

Više o Festivalu Vino i maslina EXPO 2011 pročitajte OVDJE:

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.