Kvarner na biciklističkoj i golf karti Europe

CEBGE

Od 7. do 9. ožujka u opatijskoj sportskoj dvorani Marino Cvetković održat će se prvi specijalizirani sajam biciklističke i golf opreme Central European Bike & Golf Expo.  Zamišljen prvenstveno kao mjesto predstavljanja i približavanja dva izuzetno popularna vida rekreacije na otvorenom, sajam će u tri dana ugostiti ponajbolje svjetske brendove biciklističke i golf opreme. Poseban naglasak će biti na interakciji s posjetiteljima, odnosno test vožnjama posljednjih modela bicikli i demonstraciji igranja golfa kao novog olimpijskog sporta.

Prvi dan sajma, petak, 7. ožujka, namijenjen je isključivo izlagačima, odnosno trgovcima, tvrtkama i partnerima sajma u svrhu razmjene iskustava i dogovora buduće poslovne suradnje. Istog dana se očekuje i veliki broj hotelskih kuća i turističkih agencija koje pokazuju sve veći interes za razvojem biciklizma u turističke svrhe.

Subota i nedjelja (8. i 9. ožujka) rezervirani su za javnost, odnosno za posjetitelje koji će se izbliza i na jednom mjestu upoznati s brojnim markama bicikala (Cube, Giant, Specialized, GT…), ali i isprobati uz stručno osoblje 50-ak najnovijih modela za predstojeću sezonu na posebno pripremljenom poligonu uz samu dvoranu. Osim toga, Central European Bike&Golf Expo će predstaviti i veliki izbor biciklističke opreme (odjeća, obuća, kacige…) električnih i dječjih bicikala te nosače za vozila.
Na posebnom dijelu sajma posjetitelji će moći zaigrati golf, odnosno testirati palice za golf na nekoliko načina, ali se i pobliže upoznati sa samom opremom kao i pojedinim golf terenima koji se nalaze u regiji.

Sajam nije prodajnog karaktera, ali s obzirom na to da na istom sudjeluje veliki broj hrvatskih tvrtki i dobavljača, posjetitelji će vrlo jednostavno dobiti sve informacije o traženom proizvodu i načinu kupovine.

Central European Bike & Golf Expo će za posjetitelje biti otvoren u subotu, 8. ožujka, od 9 do 21 sat, a u nedjelju, 9. ožujka, od 9 do 19 sati.

Cijena ulaznice za odrasle je 30 kuna, za studente 25 kuna, za djecu od 6 do 12 godina 15 kuna dok je za djecu ispod 6 godina ulaz slobodan. Obiteljska ulaznica (2 odraslih i 2 djece) je 75 kuna.
Kupnjom ulaznice, posjetitelji imaju priliku osvojiti i neku od vrijednih nagrada.

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.