Lošinj na Europskoj konferenciji o mystery shoppingu

Europska asocijacija pružatelja usluga mystery shoppinga, MSPA (Mystery shopping providers association) u svibnju organizira konferenciju na kojoj će sudjelovati više od 150 pružatelja usluga mystery shoppinga iz cijele Europe. Konferencija će se održati 29. – 31. svibnja 2012. godine na Sardiniji.

U programu konferencije našao se i projekt Tajni gost na Lošinju koji je ove godine pokrenula Turistička zajednica Grada Malog Lošinja u suradnji s Herakleom, jedinom specijaliziranom agencijom za mystery shopping u Hrvatskoj i MSPA članicom. Prezentacija na ovako velikom događaju predstavlja iznimnu čast te priliku za promociju hrvatskog turizma.

Projekt će prezentirati Kristina Žilić, voditeljica projekata u Heraklei, a bit će predstavljen kao inovativnost u turizmu kao i unapređenju kvalitete usluge. Đurđica Šimičić, direktorica Turističke zajednice Grada Malog Lošinja, hrvatskoj publici će predstaviti projekt na 8. Mystery shopping danu, 15. ožujka 2012. u Hotelu Antunović, te će istaknuti svoja iskustva kao i iskustva sudionika nakon prvog uspjeha u 2011. godini.

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.