Lošinj obilježava 2 milijuna noćenja

U petak, 7.9.2012, na isti dan kao i prošle godine, Turistička zajednica Grada Malog Lošinja obilježava 2.000.000 noćenja. Mali Lošinj je danas ponosan što ugošćuje 14.500 gostiju, te stanovnicima i gostima Lošinja kao mali znak pažnje nudi delicije s okusima biljaka mjeseca – žižule, grožđa, indijske smokve i matara. U obilježavanju ovog rezultata pridružili su se i hotelijeri, kampovi, iznajmljivači, ugostitelji, trgovci i agencije koji će svoje goste animirati i počastiti, svatko na svoj način.

U svim hotelima grupacije Lošinj Hotels and Villas pripremiti će se prigodne torte od agruma, s brojkom 2.000.000, u a la carte objektima će gostima ponuditi gratis kanape sendviče za couver večeru. U Miomirisnom otočkom vrtu će goste počastiti njihovim proizvodom – rakijom od smokve te edukacijom o biljkama mjeseca. U Mare Mare Suites gostima tijekom cijelog rujna,nude domaće smokve i grožđe počevši od doručka pa tijekom cijelog dana uz welcome drink koji gosti imaju uvijek pri dolasku. U uredu Turističke zajednice Grada Malog Lošinja i u turističkim agencijama gosti će moći degustirati domaće kekse s okusima biljaka mjeseca. Mnogobrojni privatni iznajmljivači već tradicionalno goste nude domaćim smokvama i grožđem iz lošinjskih vrtova. U restoranu Poljana gosti imaju mogućnost besplatno kušati domaću rakiju od smokava, rižoto s matarom, te svježe ubrano domaće grožđe i smokve.

U Vitality hotelu Punta za 2.000.000 noćenja Vitality zona nagraditi će prvih 10 gostiju poklon bonom s posebnim program:
Revitaliziraj se u Vitality hotelu Punta – koji se sastoji od 3 koraka:
1. Aromaterapija: Dođi u Laurus – studio za aromaterapiju u Vitality Zoni hotela Punta i uz pomoć aromaterapeuta izradi za sebe piling, masku i kremu od domaćeg grožđa i vina!
2. Vinoterapija: Ponesi svoje mirisne pripravke sa sobom do studia Iuvena, prepusti se stručnim terapeutima, njeguj se i uživaj u tretmanu vinoterapijom!
3. Vitality napitak s pogledom: Nazdravi vitality napitkom od domaćeg grožđa! Uživaj u predivnom pogledu na more koji se pruža s terase Vitality Hotela Punta!

Ugodite svim svojim osjetilima na otoku vitalnosti!

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.