Malinska čeka polufinaliste Jadranskih igara

U srijedu, 10. kolovoza na plaži Draga u blizini hotela Malin u Malinskoj, održat će se 2. četvrtzavršnica Jadranskih igara 2011. Turistička zajednica općine Malinska-Dubašnica pobrinula se da ugosti 8 ponajboljih ekipa Primorsko-goranske županije .

Početak igara je u 18 sati, a nastupaju Drobnica iz Krka, Unije iz Malog Lošinja, Žajni iz Raba, Mesopustari iz Kraljevice, Štacija iz Malinske, Praputnjak iz Bakra, Vinodol 2 iz Novog Vinodolskog i Crikvenica iz Crikvenice.

Tko će od tih ekipa biti najspretniji pri penjanju po pršut, hoće li nadmašiti trenutni rekord u letećem vaterpolu od 70 golova? Hoće li biti dovoljno brzi u rješavanju enigme i pronalasku blaga? Sve to možete provjeriti sutra u Malinskoj s početkom u 18 sati.

Očekuju se mnogobrojni navijači i odlična atmosfera. Nakon završetka igara nastavlja se zabava uz trio Mondy.

Podsjećamo kako će se samo 4 najbolje ekipe od 8 plasirati  dalje u 2. poluzavršnu večer koja će se održati u nedjelju, 14. kolovoza u Crikvenici.

Dodajmo kako je u nedjelju, 7. kolovoza u Pagu održana prva poluzavršna večer Jadranskih igara u kojoj je najspretnija bila ekipa Popay iz Primoštena koja se plasirala u finale ovogodišnjih Jadranskih igara koje će se održati 4. rujna u Biogradu na Moru.

Više informacija o ovoljetnoj maniji zvanoj Jadranske igre možete pronaći OVDJE.

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.