Miss Tuning Bodensee 2012. izabrala Kvarner

Na Kvarneru, do 28. kolovoza 2011. godine, odvija se snimanje za kalendar Miss Tuning Bodensee 2012. Radi se o važnom medijskom projektu organizator kojeg je sajam Friedrichshafen, a Hrvatska je izabrana zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji sa sajmom i atrakcijama koje može ponuditi.

Tijekom ranijeg inspekcijskog putovanja (11. i 12. srpnja 2011.), razgledane su lokacije na Kvarneru i Zagrebu. Od ukupno 16 lokacija, na Kvarneru je odabrano čak 14:
1.    Rijeka – Hartera
2.    Rijeka – lansirna rampa Torpedo
3.    Opatija – ljetna pozornica
4.    Opatija – hotel Miramar
5.    Ičići – ACI marina
6.    Medveja – plaža Hemingway
7.    Draga di Lovrana
8.    Cres – vidikovac
9.    Cres – ACI marina
10.    Krk – Marina Punat
11.    Krk – jahta
12.    Krk – Villa Rustica
13.    Lopar – pješčana plaža
14.    Rab – Rabski samostreličari

Zajedničkom suradnjom predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Münchenu, Turističke zajednice Kvarnera, sajma Friedrichshafen, Turističkih zajednica članica Kvarnera i gospodarskih subjekata s područja Kvarnera izvršene su sve pripreme za realizaciju ovog projekta. Kao motivi snimanja koriste se jedinstvene lokacije, vezane uz turističke motive, posebni krajolici i arhitektura.

Uz svaku fotografiju koja predstavlja jedan mjesec u kalendaru, nalazi se kratki opis  lokacije te se producira Making of video, koji najbolje prezentira mjesta snimanja, način života stanovništva, prirodne ljepote te cijelu državu. Jedan motiv izabire se kao naslovnica kalendara. Zadnjih se godina pokazalo da se putem kalendara doseže enormna medijalna pozornost.

Glavni njemački internet portali (Gmx.de, aol.de, web.de) kao i on-line novine (autobild.de, focus.de, taz.de itd) svakodnevno obavještavaju čitatelje o stanju snimanja, te o zemlji i odredištima u kojima se kalendar snima. Posljednji partneri u izradi kalendara bili su područje Velikih Jezera u SAD-u te Mallorca.

Tijek izrade kalendara možete vidjeti i pratiti na
http://www.facebook.com/tuningworldbodensee
http://www.tuningworldbodensee.de/twb-de/medien/pressebilder.php
http://www.tuningworldbodensee.de/twb-de/medien/presseberichte.php

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.