Morska pahuljica spremna za klizače

Od ponedjeljka, 26. studenoga 2012. do 15. siječnja 2013. godine svakog dana od 9 sati do 22 sata na Gatu Karoline Riječke u riječkoj luci bit će otvoreno riječko klizalište Morska pahuljica. Građani mogu koristiti klizalište za rekreativno klizanje radnim danom od 16 sati do 22 sata, a vikendom od 10 sati do 22 sata. Ostali termini rezervirani su za učenike.

Za trajanja nastave odnosno do početka školskih praznika, u organizaciji Grada Rijeke, svakim radnim danom, od 9 do 16 sati, održavat će se učenje klizanja za učenike osnovnih škola. Učenike će podučavati instruktor klizanja, a za djecu je osiguran dovoljan broj klizaljki. Korištenje klizališta i najam klizaljki za učenike je besplatan.

Za vrijeme školskih praznika, za djecu će biti organizirane poduke i učenje klizanja u organizaciji Doma mladih, kojem zainteresirani trebaju podnijeti prijave za poduku. Klizanje će biti organizirano u grupama, u terminu od 9 do 16 sati. Korištenje leda neće se naplaćivati, a za najam klizaljki potrebno je izdvojiti 10 kuna.

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.