MTB VIKEND NA GARDI

Jezero Garda u Italiji domaćin je jednog od najvećih biciklističkih festivala u Europi – Bike Garda Fest. Budi i ti dio najveće europske MTB scene, sudjeluj u atraktivnim utrkama, priključi se vođenim MTB turama i upoznaj se s brojnim novitetima gotovo 300 poznatih brendova. Ne propusti 4 dana vrhunske MTB zabave!

Foto: Matej Hartman Foto: Matej Hartman

Jezero Garda nudi idealnu kombinaciju sporta i relaksacije, dobre hrane, vina i kulture. Plava boja jezera s dugim šljunčanim plažama te zeleno prostranstvo šuma i planina kroz koje se protežu na stotine kilometara biciklističkih staza raznih podloga i zahtjevnosti neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Ako k svemu tome dodamo jedan od najvećih biciklističkih festivala u Europi na kojem se očekuje oko 45,000 posjetitelja, onda je zabava zagarantirana.

Pridružite nam se na obalama najvećeg talijanskog jezera i učinite aktivne prvomajske praznike nezaboravnim!

INFO

CIJENA: 1900 kuna (4 dana)

Cijena uključuje:
– prijevoz osoba i bicikala kombijem
– 3 noćenja u dvokrevetnim sobama
– 4 vođene MTB ture (bez korištenja žičara)
– turističkog pratitelja
– organizaciju putovanja
– osiguranje jamčevine
– osiguranje od odgovornosti
– završno čišćenje, posteljinu i ručnike
– turističku pristojbu

Cijena ne uključuje:
– obroke
– putno osiguranja
– osobnu potrošnju

Minimalan broj putnika: 5

NAPOMENA: obavezno ponijeti putnu ispravu
(osobna iskaznica, putovnica)

PLAN je krenuti prvog dana u jutarnjim satima iz Rijeke prema Gardi, uživati 4 dana u organiziranim biciklističkim turama, dobrom društvu i predivnoj prirodi te se vratiti posljednjeg četvrtog dana u Rijeku.

SMJEŠTAJ je osiguran u apartmanu za 8 osobablizu Gardskog jezera koji je nekoliko minuta od Riva del Garde. Na raspolaganju je opremljena kuhinja u kojoj ćemo si obroke pripremati sami po dogovoru ili po želji u obližnjim ugostiteljskim objektima.

BICIKLISTIČKE TURE vam nećemo još otkriti, ali računajte da ćemo uglavnom voziti klasične MTB ture. Očekujte svakodnevno između 35 i 50 kilometara s oko 1200 – 1500 uspona. Detalje svake ture ćemo predstaviti na doručku i prilagoditi je grupi ukoliko bude potrebno. Naravno, da ukoliko netko želi pauzirati jedan dan ili se priključiti vođenim turama Garda Bike Festivala to može odlučiti na licu mjesta.

OPREMA koja vam je potrebna je prije svega MTB bicikl, kaciga, torba (ne prevelika) s odjećom i dodatnom opremom te biciklistički ruksak. Poželjno je imati i dodatno putno osiguranje.