Naj hrvatskog turizma na jednom mjestu

Od 23. do 26. ožujka na Zagrebačkom Velesajmu će se održati 4. međunarodni sajam turizma – CroTour 2011. I ove će godine naš najveći turistički sajam okupiti sve sudionike turističke industrije na jednom mjestu, prezentirati domaće i inozemne turističke ponude te Last minute booking 2011. i ugovaranja za 2012. godinu.

Kao novinu ovogodišnjeg CroToura ističemo 1. Međunarodnu HTI ( Health Tourism Industry) konferenciju na temu “Održivost i konkurentnost turizma – zdravstveni / medicinski / wellness turizam” koja će se održati 24. i 25. ožujka. U sklopu sajma održat će se i inGA – 3. međunarodni sajam hrane, pića i inovativne gastronomije, VINOVITA – 16. međunarodni sajam vina i opreme za vinarstvo i vinogradarstvo te HOTEL & GASTROTEH – 3. međunarodni sajam hotelsko ugostiteljske opreme i cateringa.

Osim toga, na sajmu su organizirani B2B susreti inozemnih touroperatora i turističkih tvrtki. Sudjelovanje na CroTour-u je čvrsta podloga za stjecanje i razvoj novih ideja, globalni pristup i ciljani marketing, a njegov cilj je sudionicima osigurati podršku u planiranju, pripremi i realizaciji sljedeće turističke sezone te promovirati hrvatski turistički potencijal.

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.