Najdraže igre na Jadranu

Od Krka do Biograda na moru. 37 lokacija u 84 dana. 250 ekipa s 5000 natjecatelja. Pitate se što bi to moglo biti? Vrlo jednostavno – 2. Jadranske igre 2011. koje će se ovog ljeta održati od 10. lipnja do 4. rujna duž cijele naše obale i otoka.

Jadranske igre su novo i moderno izdanje nekadašnjih popularnih i svima poznatih Jadranskih susreta, koji su se duži niz godina održavali diljem Jadranske obale, a prenosili uživo na nacionalnoj televiziji, a mogu se povezati sa velikim svjetskim uspješnicama poput Igara bez granica, koje su bile jedan od najgledanijih show programa u Europi.

Jadranske igre sastoje se od natjecateljskog i zabavnog dijela programa. Natjecateljski dio programa čine 6 natjecateljskih disciplina u kojima nastupa 6 ekipa sa po 8 natjecatelja. Timovi predstavljaju okolna mjesta, a sastoje se od minimalno tri osobe ženskog spola. Discipline u kojima se ekipe natječu igre su sa tradicionalnom tematikom. Najbolje momčadi ostvaruju pravo sudjelovanja na regionalnoj poluzavršnici, sa koje se mogu plasirati na glavnu završnicu koja će se održati 4. rujna 2011.

Natjecanja su podijeljena u 4 regije, a prvih mjesec dana natjecanja će se održavati na području Istre i Kvarnera. Prva nadmetanja počinju u gradu Krku 10.6., dva dana kasnije Jadranske igre su u Umagu, a 17. lipnja u Novigradu. Nakon toga, karavana ponovo seli u Primorsko-goransku županiju: 18.6.Rab, 19.6.Bakar, 21.6. Matulji, 22.6. Mali Lošinj, 25.6. Kraljevica i 26.6. Malinska.

Ako ste si već isplanirali godišnji odmor i zanima Vas u kojem primorskom mjestu možete uživo vidjeti Jadranske igre i dobro se zabaviti, pogledajte OVDJE!

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.