Izvučen dobitnik 2 ulaznice za TIP: ALPE ADRIA

Milan Vidović iz Radoboja dobitnik je 2 ulaznice za turistički sajam Alpe-Adria: Turizam i slobodno vrijeme  koji će se održati naa Gospodarskem razstavišču u Ljubljani od 26. do 29. siječnja.

Čestitamo sretnom dobitniku, a svim ostalima koji su sudjelovali u nagradnoj igri želimo više sreće sljedeći put.

No, bez obzira na to što ovog puta nista osvojili nagradu pozivamo Vas još jednom da posjetite središnji turistički događaj regije Alpe-Jadran koja obuhvaća deset regija Italije, Austrije i Mađarske te Sloveniju i Hrvatsku u cjelini.
Budite jedan od 16.000 posjetitelja i upoznajte više od 300 ponuđača turističkih usluga i 20 nautičkih poduzeća iz regije i doživite  regiju Alpe – Jadran svim osjetilima na jednom mjestu.

Zašto doći na sajam Alpe Adria? Zato što na njemu svakoga siječnja sve vrste turista pronalaze svoj stil odmora: aktivan i avanturistički; odmor koji opušta i obnavlja; odmor koji nudi umjetničke, estetske i kulturne događaje; vikend-odmor; odmor za ljubitelje putovanja, turiste i ljude željne zabave. Izlagači svoje turističke ponude predstavljaju u uobičajenim kategorijama slobodnog vremena i odmora: odgovarajuće ikone označavaju odredišta, aktivni odmor, vikend-putovanja / izlete i avanturistička putovanja. Samo putovanje po sajmu Alpe-Adria je opušteno i pruža zadovoljstvo.
U sklopu istog, održat će se i Sajam nautike na kojem će se predstaviti proizvođači plovila i nautičke opreme.

Na posljednjem sajmu prošle godine u četiri se dana predstavilo 332 ponuđača turističkih usluga i 20 nautičkih poduzeća iz regije. Osim turističke ponude iz regije Alpe–Jadran, na sajmu se predstavljaju i udaljenije destinacije. Osvježenu priredbu posjeti oko 16.000 posjetitelja i 265 domaćih i stranih predstavnika medija.

Više informacija o sajmu potražite OVDJE!

Fotografije

[nggallery id=61]

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.