Otok vitalnosti dobio prirodnu kozmetiku

Otok Lošinj s raznolikošću biljnih vrsta, čak 1018, bio je neodoljiva inspiracija za kreiranje potpuno prirodne kozmetike koju je ručno pripravila aromaterapeutkinja Anamarija Pažin- Morović, voditeljica aromaterapeutskih radionica na otoku Lošinju i voditeljica lošinjskog Centra za aromaterapiju. Kozmetika je pripravljena u vrhunskim i profesionalnim uvjetima zagrebačkog kozmetičkog laboratorija  LS.

Otok vitalnosti okupan je miomirisima smilja, lavande, ružmarina, lovora i gospine trave čija esencijalna ulja destilirana na cresko-lošinjskom arhipelagu u sinergiji s ekstra djevičanskim maslinovim uljem i nerafiniranom morskom soli, čine prirodnu kozmetiku koja budi ugodne emocije i lijepa sjećanja na miomirisni otok.

Linija lošinjske prirodne kozmetike sastoji se od: lošinjske pomade, pilinga, kupke i sinergije esencijalnih ulja Mirisi otoka. Spravljena isključivo od prirodnih sastojaka u kojima su očuvane korisne tvari za ljepotu kože te bez ikakvih štetnih tvari i konzervansa,  linija Lošinjske prirodne kozmetike koži daje ljepotu i vitalnost. I to ne zato jer je pomodno, nego zato jer je koža naš najveći organ putem kojeg  sve ono što nanesemo na nju u roku samo 6 minuta ulazi u naš krvotok.

Proizvodi se sastoje od višestruko nagrađivanog ekstra djevičanskog maslinovog ulja, ekoloških esencijalnih ulja i ručno brane nerafinirane morske soli brane kao prije 800 godina. Bilje za proizvodnju ovih esencijalnih ulja raste na cresko-lošinjskom arhipelagu, jednom od najboljih klimatskih područja za rast aromatičnog bilja. Svi proizvodi testirani su na zagrebačkom Zavodu za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar i zadovoljavaju INCI nomenklaturu.

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.