Otvoren Familyfun park PEPÉ

Familyfun park – PEPÉ je prvi dječji zabavni park na 500 m2 (200 m2 zatvorenog i 300 m2 otvorenog – staza za go-kart) prostora koji se smjestio u kampu Čikat u Malom Lošinju. Prvi je to dječji park koji je svoje mjesto našao unutar sadržaja kampa u Republici hrvatskoj pa čak i u Europi.  Unutrašnji dio prostora zabavnog parka opremljen je sukladno svim pravilima struke, poštujući najviše standarde zaštite, te sigurnosti djeteta.

Ideja o projektu Familyfun parka – PEPÉ nastala je iz dva razloga. Prvi i osnovni razlog bila je struktura gostiju kampa Čikat koji se profilirao kao obiteljski kamp i godišnje ostvaruje preko 10% – 15% noćenja djece do 12 godina. Djeca su do sada upražnjavala slobodno vrijeme animacijskim programima na postojećim sportsko – rekreativnim sadržajima u kampu isključivo na otvorenom prostoru, ali nikada to nije bilo dovoljno da bi djeca u potpunosti bila zadovoljna, te da bi indirektno i njihovi roditelji bili zadovoljni, te nesmetano uživali u zasluženom odmoru.
Drugi razlog neposredna je blizina turističkog grada Mali Lošinj koji u zimskim mjesecima broji preko 7.000 stanovnika s visokim postotkom djece. Nepostojanje adekvatnih sadržaja za upotpunjenje dječjeg slobodnog vremena potaklo nas je da osmislimo Familyfun park – PEPÉ.

Familyfun park PEPÉ  je opremljen s četiri tematska sadržaja (igrala):
–    Babyarea – prostor namijenjen najmlađem dobnom uzrastu (1 – 4 godine) u potpunosti opremljen francuskim poznatim međunarodnim programom WESCO, a svi sadržaji unutar iste potiču socijalizaciju i razvoj psihomotoričkih sposobnosti koje su u njihovoj dobi najpotrebnije
–    Fun box – igralo koje se proteže na cca 4O m2 (tuneli za provlačenje, penjalice, bazeni s lopticama, tobogani, njihalice….), djeca uz pomoć stručno osposobljenog mentora na spravi razvijaju inovativnost, snalažljivost, izdržljivost, snagu volje…
–    Sportska arena – prostor namijenjen starijoj dobnoj skupini (4 – 12 godina),  opremljena sadržajima za nogomet, košarku, badminton, odbojku, hokej…Arena u kojoj djeca također uz pomoć stručno osposobljenih djelatnika razvijaju motoričke sposobnosti kroz razne sportske igre i takmičenja
–    Vanjski dio smješten u neposrednoj blizini familyfun parka – trkaća staza namjenjena za go-karte na pedale.

Familyfun park PEPÉ biti će otvoren tijekom cijele godine, i u vrijeme kada kamp ne radi (20.10 – 01.04).Cilj Familyfun park biti će povezivanje otočne djece (koja također u cijeloj destinaciji nemaju adekvatan prostor za zabavu i opuštanje) s djecom korisnika kampa Čikat.  Osim same zabave djece i razvijanja njihovih psihomotoričkih sposobnosti na spravama Familyfun park organizirat će razna sportska natjecanja u sportskoj areni (lokalna djeca vs djeca korisnika kampa), prigodne priredbe, mini disco, karaoke show, maškare, likovne radionice, potraga za skrivenim blagom, gusarske izlete, kino + pop corn, kuharski show, igre za razvijanje motoričkih sposobnosti djece ( 2-3 g, 4-6 g, 7-10 g.). – sve aktivnosti bit će prožete atraktivnostima i specifičnostima otočkog podneblja, te koristiti isključivo eko materijale prikupljene u okruženju.
Tik uz Familyfun park PEPÉ nalazi se restoran koji je svoju ponudu prilagodio dječjem uzrastu i na osnovu toga formirao i dječje menu-e. Svi korisnici Familyfun parka PEPÉ imati će i mogućnost organizacije proslave rođendana s uzvanicima. Trajanje rođendana predviđeno je u vremenskom periodu od 2 sata, a korisnici će moći birati između četiri različita paketa, 1 paket = 10 osoba (uzvanika).
Uz sve navedene aktivnosti Familyfun park PEPÉ nuditi će i usluge čuvanja djece (babysitting). Usluge Familyfun park naplaćivati će se po važećem cjeniku s tim da će cijene biti izuzetno popularne.

Sve obitelji s djecom koje budu boravile u kampu Čikat na otoku Lošinju u 2011 godini, prilikom prijave dobit će bon za besplatan ulaz u Familyfun park PEPÉ u trajanju od 2 sata.

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.