Outdoor Show 2011.

U Kobaridu na rijeci Soči ove će se godine 20. i 21. svibnja održati sportski spektakl Outdoor Show 2011. –  natjecanja u atraktivnim sportovima kao što su kajak na divljim vodama, slobodno penjanje na umjetnoj stijeni, MTB spust i paragliding. Dodajmo kako u Outdoor Showu osim navijanja za svoje favorite, možete i sudjelovati u ovim vrlo atraktivnim sportovima i disciplinama.

Kajak na divjim vodama – Korita Soče
Prirodne ljepote doline Soče svake godine vabe veliki broj turista. Ipak, nisu samo među njima samo turisti. Kajakaši iz cijelog svijeta poznaju ugled rijeke Soče.

Boater X
Najspektakularnija utrka u kojoj 4-ica kajakaša startaju zajedno, ali pobjeđuje samo onaj koji prvi dođe do cilja. Samo najbolja 4-ica će se boriti u finalu i odlučiti tko je najbolji.

Kružna utrka paraglidera – nad Kobaridom
Dolina Soče, a još više kobariška kotlina nudi paragliderima idealne uvjete za letenje i natjecanje. Naime, spomenuto područje poznato je po tome da spada među Top 5 područja za letenje padobranima u Europi. Paraglideri će se natjecati u kružnoj utrci u kojoj će biti proglašen najboljim onaj koji napravi zadani zadatak u što kraćem vremenu.

Slobodno penjanje
Spektakularno penjanje će se održati na glavnom trgu u Kobaridu gdje će svoje snage na umjetnoj stijeni odmjeriti najbolji slovenski penjači kojima će se suprotstaviti i penjači iz ostalih europskih država.

MTB dual
Utrka je to u kojoj se natječu dva natjecatelja odjednom. Staza duga oko 20 km, puna je skokova i prepreka. Tijekom poslijepodneva će se voziti kvalifikacije u kojima će se natjecateljima mjeriti najbolja vremena, a navečer će se samo 4-ica boriti za pobjedu i to pod reflektorima.

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.