Petzen Flowtrail Weekend (2 dana)

Single Trail Park Jamnica

Promotiv Travel Outdoor vas vodi na najdužu flowtrail stazu u Europi! Flow Country Trail na Petzenu u južnoj Austriji nudi više od 10 kilometara jedinstvenog užitka spuštanja po obroncima Karavanki. Staza je prilagođena svima i ne iziskuje dodatne tehničke vještine, a žičara koja će vas i vaš bicikl vratiti na start pružit će vam višekratni doživljaj. Dodajmo kako se uz stazu nalazi i dirt track te pump track gdje možete dodatno izvježbati svoje vještine.
Dvodnevni posjet Karavankama ćemo iskoristiti i za vožnju po Single Trail Parku Jamnica s više od 17 kilometara uređenih singletrailova povezanih u atraktivnu mrežu allmountain i enduro staza.

Info

Cijena: Na upit!

U cijenu uključeno:
– noćenje u dvokrevetnoj sobi na bazi polupansiona
– prijevoz putnika i bicikala (iz Rijeke)
– Bike Pass Flow Trail Petzen
– turistički pratitelj,
– organizaciju putovanja
– osiguranje jamčevine
– osiguranje od odgovornosti

U cijenu nije uključeno:
– Biciklistička tura podzemljem (30 eur)
– Putno osiguranje
– osobna potrošnja

Minimalan broj putnika: 5

Termin: 25.5. – 15.9.

Dan 1

Okupljanje te ukrcaj bicikala i opreme u kombi na dogovorenoj lokaciji nakon čega krećemo u smjeru Slovenije i Austrije. Po dolasku oko 9:00 spremamo se za vožnju po najdužoj flowtrail stazi u Europi – Flow Country Trail-u. Žičara uz stazu omogućuje višekratni silazak po Petzenu, a oni željni pedaliranja uzbrdo mogu pojedine dionice staze ponavljati uspinjući se po za to predviđenim sekcijama. Oko 16 sati završavamo sa vožnjom po Flow Country Trailu i krećemo kombijem do obližnjeg Singletrail Parka Jamnica u Sloveniji gdje nas čeka smještaj u Eko Hotelu Koroš. Ostatak popodneva do večere predviđen je za slobodno vrijeme. Smještaj je organiziran u dvokrevetnim sobama. Noćenje.

Flow Country Trail

Dan 2

Nakon bogatog doručka koji se odlikuje lokalnim domaćim proizvodima, krećemo na drugi dio austrijsko-slovenske bike avanture. Pred nama je vožnja po izuzetno atraktivnoj mreži single trailova ukupne dužine više od 17 km uglavnom allmountain i enduro kategorije. Osim toga, moguća i vožnja podzemljem. Naime, nedaleko Bike Parka Jamnica se nalaze stari rudnici u kojima je na 500 metara dubine uređena 5 kilometara duga staza.
Nakon vožnji i uživanja po brojnim singlićima, oko 16 sati vrijeme je za povratak.

Singletrail Jamnica

NAPOMENA:
Organizator zadržava pravo promjene izleta.
Sudionici u programu sudjeluju na vlastitu odgovornost, obavezno je nošenje kacige za glavu i posjedovanje ispravnog bicikla.