Platak ipak spreman za vikend

Bez obzira na neuobičajeno visoke temperature zraka i nestašicu snijega, na Platku su ipak uspjeli pripremiti barem dio staza za vikend pred nama.

U subotu i nedjelju od 9:30 do 16 sati za skijaše će biti otvorena Turistička staza i dio Radeševa. Od žičara će tijekom vikenda raditi sjedežnica Radeševo i pokretna traka, a skijati se možete po Turističkoj stazi i po Radeševu 1 – od vrha do ispod jezera ( s desne strane ispod jezera uključuje se na Turističku stazu jer na središnjem dijelu staze nema dovoljno snijega) te na donjem dijelu Radeševa (od spoja sa Turističkom iznad međustanice).

S Platka također upozoravaju kako na stazi ima nešto kamenja i da se skija na vlastitu odgovornost!

Cijene karata i ovaj vikend ostaju na razini cijena za pokretnu traku što znači da dnevna karta stoji 90 kuna za odrasle (60 za djecu), prijepodnevna do 13 sati je 70 kuna (45 za djecu) i poslijepodnevna od 13 sati je 50 kuna za odrasle (35 za djecu).

Cesta do Platka je očišćena i prohodna u oba smjera bez ograničenja.

Što se vremenske prognoze tiče, u subotu će biti sunčano s temperaturama između -4 i -1 dok će u nedjelju biti oblačno s mogućim snijegom i temperaturama između -5 i -1.

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.