Poslastica za ljubitelje oktana

Pod pokroviteljstvom Grada Poreča i TZ Grada Poreča, a u organizaciji automoto kluba Skok racing  na novom gradskom parkiralištu Žatika veličine 30.000 m2 ovog se vikenda održava 3. Motorshow Poreč 2011. Brojni ljubitelji sportskih automobila moći će uživati u razgledavanju prototipova, alata, motocikla i tuning opreme za vrijeme trajanja manifestacije. Osim izložbe sportskih i serijskih automobila na programu 3. Motorshow-a Poreč 2011. bit će i egzibicijske utrke, utrke u autoslalomu i kronometar vožnjama te utrke nacionalnih automobilističkih prvaka i gostiju.

Program:

Subota, 9. travnja 2011.
09,00 – 18,00 sati – Utrka Prvenstva Hrvatske u Autoslalomu, Izložba sportskih i serijskih automobila istarskih autokuća, Izložba sportskih i trkaćih automobila iz zemalja regije i Hrvatske, Egzibicija kartingaša, Egzibicija SUPERMOTO freestyle, Egzibicija «drift-era»
10,00 sati – Izložba Street Style Tuning automobila
18,00 sati – Dodjela nagrada najboljima u Autoslalomu
20,00 sati – Večernji koncert

Nedjelja, 10. travnja 2011.
09,00 – 17,00 sati Izložba sportskih i serijskih automobila istarskih autokuća, Izložba sportskih i trkaćih automobila iz zemalja regije i Hrvatske, Promotivna utrka gostiju iz italije, Pozivna utrka “Supermoto”
12,00 sati  Izložba Oldtimer-a, Egzibicija kartingaša, Egzibicija SUPERMOTO freestyle, Egzibicija «drift-era»
18,00 sati – Podjela nagrada pobjednicima Supermoto utrke, Podjela nagrada najboljima u promotivnoj utrci gostiju iz Italije, Podjela zahvalnica izlagačima i sponzorima, Domjenak

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.