Potraga za skrivenim blagom

Znate li što je zajedničko Piratima s Kariba, Goonies-ima i Jimu Hawkinsu? Naravno da znate – skriveno blago! A znate li kako ga pronaći? Ako mislite da znate, okušajte se u Potrazi za skrivenim blagom.

Odvest ćemo vas do alpskog bisera Bohinja. Tamo Vas čekaju instruktori koji će Vas podijeliti u nekoliko skupina koje će pomoću uputa, karata, kompasa i GPS uređaja krenuti u potragu za točkama koje će skupinu voditi prema skrivenom blagu. Potraga za blagom neće biti nimalo laka jer će skupine nailaziti na različite probleme i zapreke. Potraga će biti uspješna za skupinu jedino ako bude funkcionirala kao tim, a ne kao skup pojedinaca. U program je također uključeno bicikliranje brdskim biciklima, veslanje s kanuima i kraći planinarski pohod. Kad skupine pronađu sve zadane točke, moraju se vratiti na start gdje ih nakon uzbudljive potrage za blagom očekuje natjecanje društvenim zabavnim igrama.

Cilj igre traženja blaga je da se među sudionicima, odnosno suradnicima i kolegama na poslu učvrsti suradnja u skupini kao i da se potakne na natjecateljski duh i učinkovitost među skupinama. Nakon svih izvršenih zadataka, temeljem sakupljenih bodova, izaći će na vidjelo koja je skupina bila najuspješnija u rješavanju prepreka i u kojoj je najviše prevladavao timski duh.

Nakon potrage za skrivenim blagom, odnosno testa sposobnosti timova, predahnut ćemo uz kratku marendu, a potom se autobusom uputiti do Ukanca gdje ćemo pješice krenuti prema slapu Savica koji nudi jedan čudesni doživljaj. Nakon toga slijedi ukrcaj u autobus i vožnja do Radovljice, do Panziona Restauranta Kunstelj koji svoju ugostiteljsku ponudu temelji na 100 godišnjoj tradiciji. Tamo nas u staroj vinskoj kleti očekuje plemenito domaće vino i zaslužen kasni ručak s jelima stare domaće kuhinje. Kod Kunsteljovih ćemo se uz odličnu hranu i piće zabavljati još dugo u noć kad ćemo se lagano uputiti prema kućama.

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.