Prezentacija Kvarnera u Švedskoj

Turistička zajednica Kvarnera u suradnji s Predstavništvom HTZ-a u Švedskoj organizira posebnu prezentaciju, odnosno tiskovnu konferenciju i road-show prezentaciju u Stockholmu od 8. – 11. 3. 2012. godine. Naglasak će biti na promociji avio linije Ryanaira Stockholm – Rijeka, koji drugu godinu za redom, od 26.3. do 26.10.2012. godine dva puta tjedno povezuje izravnom linijom ova dva grada. Uz TZ Kvarnera, predstavit će se turističke atrakcije i novosti Baške, Malog Lošinja i grada Rijeke.

Tiskovna konferencija za novinare i agente održat će se u četvrtak 8. ožujka 2012. s početkom u 11 sati u poslovnom centru „Nalen“, a uključivat će prezentaciju turističke ponude Kvarnera uz power point prezentaciju, prikazivanje 16-minutnog filma o Kvarneru, te potom i prikazivanje odabranih kvarnerskih foto-motiva uz tipične zvuke s Kvarnera. Zanimljivost je da će se tiskovnoj konferenciji priključiti gospodin Patrik Sandell , vozač Svjetskog rally prvenstva, koji je rođen i živi u Švedskoj, a čest je gost Rijeke i Opatije te dobro poznaje regiju Kvarner. On će iz osobnog iskustva uzvanicima govoriti o mogućnostima za odmor na Kvarneru. Kako će Patrik Sandell biti sudionikom velike manifestacije Evropskog prvenstva 39. Croatia Rally 2012 (Rijeka, 24. – 26. 5. 2012.), bit će to prigoda da osobno najavi tu manifestaciju. Uz predstavnike medija i touroperatora, tiskovnoj konferenciji prisustvovat će i predstavnici Veleposlanstva RH u Švedskoj. Po završetku će predstavnici TZ Kvarnera, TZG Mali Lošinj, GH Bonavia, Hotela Baška, TZG Rijeke i auto kluba MRC Sport iz Rijeke, biti na raspolaganju novinarima za odgovore na pitanja.

Uslijedit će road show prezentacija Kvarnera na lijepo uređenom i prepoznatljivom štandu u sklopu glavne željezničke stanice T-centralen u centru Stockholma, ispod koje je i glavna stanica podzemne željeznice, kojom dnevno prođe veliki broj putnika. Na štandu će se od petka 9. ožujka do nedjelje 11. ožujka davati informacije o Kvarneru, s naglaskom na Bašku, Mali Lošinj i Rijeku, a posebice o letovima iz Stockholma na Zračnu luku Rijeka i o zajamčenoj kvaliteti u obiteljskom smještaju na Kvarneru pod nazivom „Kvarner Family“. Naime, TZ Kvarnera za tu je prigodu na te teme izradila posebne informativne letke na švedskom jeziku.

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.