Primošten osvojio Jadranske igre

U fantastičnom ugođaju bazena Ilirija u Biogradu na Moru, ekipa c.b. Popay iz Primoštena osvojila je titulu najbolje ekipe malih mista na Jadranu. Za njih i njihove sumještane, zasigurno je najdraži trenutak bio preuzimanje vatrogasnog vozila koje im je pripalo kao pobjednicima ovogodišnjih Jadranskih igara.

U velikoj završnici, koja se u nedjelju navečer održala u Biogradu na Moru, susrele su se najbolje ekipe četiri regije koju čine mala mista od krajnjeg juga Dalmacije do sjevernih obala Istre. Svoje su vještine i snagu odmjerile ekipe Vranjic iz Solina, c.b. Popay iz Primoštena, Vlahov breg iz Matulja i ekipa Žajni iz Raba i to ovaj put kroz čak 6 igara: leteći vaterpolo, trka magaraca, pršut, morska alka, trka s ribarskim kašetama i konop.

Drugo mjesto pripalo je ekipi Žajni iz Raba, dok je broncu osvojila ekipa Vranjica iz Solina. Branitelji naslova, ekipa Vlahov breg iz Matulja zauzela je posljednje 4. mjesto.
Konačan poredak: 14 bodova za Primošten, 12 za Rab, 9 za Vranjic-Solin i 7 bodova za Matulje.

Jadranske igre osmislio je Miroslav Krzyk iz Adria Events Agency, koja je uz tvrtku 5/Group na čelu s Davorom Komeričkim, organizator Jadranskih igara 2011.

O Jadranskim igrama 2011. više saznajte na www.jadranskeigre.com.

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.