Promotorica zdravstvenog turizma Lošinja

Nakon što je u travnju ove godine zbog zdravstvenih tegoba odlučila uzeti stanku od skijanja, Ana Jelušić, jedna od najboljih hrvatskih skijašica odlučila je na Lošinju potražiti riješenje za svoju astmu.

Naime, Ana Jelušić bori se s astmom već desetak godina te je skijašku karijeru morala staviti na čekanje kako bi bolest pokušala dovesti pod kontrolu. Upravo iz toga razloga, Ana će svaki slobodni trenutak provoditi na Lošinju, otoku vitalnosti, koji je diljem svijeta poznat i priznat kao klimatsko lječilište. Oduševljena Lošinjem okupanom suncem, susrela se sa gradonačelnikom Malog Lošinja GarijemCappellijem i direktoricom Turističke zajednice Đurđicom Šimičić.

Naime, još davne 1892. godine, nakon što su ugledni liječnici dr.ConradClar i prof. Ambroz Haračić potvrdili povoljne klimatske uvjete na Lošinju, zemaljskim zakonom austrijske vlade u Beču, Veli i Mali Lošinj proglašeni su klimatskim lječilištima i oporavilištima. Boravak na Lošinju, u svako godišnje doba donosi brojne blagodati, a gostima  osigurava tjelesni preporod te vraća prijekopotrebnu vitalnost. Zrak prve kvalitete, bogatstvo aerosoli u zraku, više od 1100 biljnih vrsta i 2 600 sunčanih sati godišnje djeluju kao prirodni wellness na zdravlje, uživanje aromaterapije na otvorenom.

Ana je oduševljena otokom vitalnosti i nasmijana je izvjavila : Lošinj je otok na kojem se tako intenzivno osjećaju mirisi, ugodno se osjećam i zadovoljna sam! Želja mi je na Lošinju provoditi što više slobodnog vremena.
I Lošinjani su presretni, jer vjeruju da će Ani Jelušić – promotorici zdravstvenog turizma – Lošinj pomoći povratiti zdravlje i vitalnost.

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.