Rab među Top 10 svjetskih destinacija

Ugledna i svjetski poznata američka televizijska kuća CNN uvrstila je otok Rab među deset svjetskih otoka koje različiti profili  turista svakako trebaju posjetiti. U svom članku CNN je Rab proglasio kolijevkom i rajem za nudiste iz razloga što je britanski kralj Edward VIII. sa suprugom Wallis Simpson davne 1936. godine dobio dozvolu gradskih vlasti za kupanje bez odjeće na području Kandalore i da se od tada na tom otoku njeguje tradicija nudizma. Kao dobra lokacija za nudiste CNN ističe Lopar sa svoje tri plaže – Sahara, Stolac i Ciganka. Za turiste koji zadovolje svoju potrebu za nudizmom, ali i svim ostalima koji posjete otok Rab, CNN nudi i šetnju starom srednjovjekovnom jezgrom grada.

Inače, CNN u istoj toj listi milijunašima preporuča odlazak na otok Musha Cay na Bahamima, parovima se savjetuje odlazak na Lizard Island u Australiji, a ljubiteljima okoliša otok Sark. Prema CNN-ovom članku, usamljenici bi trebali posjetiti Ogasawaru u Japanu, obiteljski ljudi bi trebali otići na Oahu na Havajima, dok bi šopingholičari trebali otići u Hong Kong. Ibiza je još uvijek idealno odredište za partijanere, uhode slavnih bi ove godine trebale otići na St. Bartz, a gurmanima se preporuča Sicilija.

Bez obzira radi li se o plažama za nudiste ili obične kupače, otok Rab će se sigurno ove godine naći na meti brojnih gostiju iz cijelog svijeta.

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.