Rab u finalu Jadranskih igara

Užarena atmosfera borilišta Jadranskih igara ove je nedjelje, 14. kolovoza, zapalila navijačke tribine u Crikvenici. Na crikveničkom gradskom kupalištu u srazu su se našle najbolje ekipe Primorsko-goranske županije koje su svoje vještine i snalažljivosti iskušavale u 5 živopisnih igara – morska alka, blago, leteći vaterpolo, magarci i potezanje konopa, a za titulu najbolje ekipe i mjesto u velikom finalu borile su se ekipe Unija, Malinske, Raba i Crikvenice.

U vrlo neizvjesnoj i uzbudljivoj poluzavršnoj večeri Jadranskih igara, slavila je ekipa Žajni iz Raba. U 5 disciplina sakupili su 14 bodova koliko je imala i ekipa Unija, ali je upravo posljednja disciplina, potezanje konopa, u kojoj su se Rabljani bolje snašli, bilo presudna i odvela Žajne u finale koje će se održeti 4. rujna u Biogradu na moru. Treba također čestitat i ekipi Unija koja je slavila u čak 3 od 5 disciplina te ekipama Crikvenice i Malinske koji su također sudjelovali u polufinalu.

Poluzavršna večer za primorsko-goranske ekipe završila je tako sljedećim poretkom: Rab 14, Unije 14, Crikvenica 7 bodova, a Malinska, unatoč pokazanoj dobroj volji i veselom raspoloženju osvojila je samo 1 bod.

Program Jadranskih igara i u Crikvenici je dodatno obogaćen promocijom tradicijskih i umjetničkih obrta te domaće radinosti kroz projekt Vrijedne ruke koji zajednički potpisuju Ministarstvo gospodarstva rada i poduzetništva, Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska obrtnička komora.

Već u srijedu, 17. kolovoza,  održat će se 3. četvrtzavršnica u Banjolama gdje će se uz 8 ponajboljih ekipa te regije, samo 4 plasirati  dalje na 3. poluzavršnu večer  u gradu Fažani koja će, također  biti uživo emitirana putem HTV-a 1.

O Jadranskim igrama 2011. više saznajte na www.jadranskeigre.com, a svake nedjelje navečer poluzavršnice i veliko finale pratite na HTV1 nakon Velog mista.
Dodajmo kako je Jadranske igre osmislio Miroslav Krzyk iz Adria Events Agency, koja je uz tvrtku 5/Group na čelu s Davorom Komeričkim, organizator Jadranskih igara 2011.

3 odgovora
  1. Honey kaže:

    n8te, those consumers have their own psaihologccyl problems and I would rather have your problems than theirs. At least you are alive to the world. Looking back, I don’t have regrets about any of it.

  2. bau kredit ärzte kaže:

    oh, shit. i´m terribly late, but:happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday, dear ivania, happy birthday to you!!!i hope you had a wonderful dayand i like your earrings, they would be the reason for me to get my ears stiched!!love, lea

  3. http://www.dropping-anchor.com/ kaže:

    I really love this dish! It is so delicious, satisfying and very quick to prepare. The meat balls may require some work but these are definitely worth it. This has actually become a staple food in our home. My mom will make bags of meatballs that are then frozen making it readily available in vase we make dishes like spaghetti with meatballs. Thank you for sharing this recipe. I will surely suggest this for dinner, even though we just had it a day ago!

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.