Resort Bolfenk Pohorje

Hotel Bolfenk Pohorje

Udobnost i položaj u zagrljaju pohorskih šuma, moderna i domaća kulinarska ponuda, Spa & Wellness programi, široka seminarska ponuda, team-building programi, sportske aktivnosti, paint ball, stručno i ljubazno osoblje…Sve su to sinonimi za Bolfenk – u ugodnosti prirode!

Resort Bolfenk se nalazi na 1050 metara nadmorske visine, na vrhu Mariborskog Pohorja te je samo nekoliko metara udaljen od najvećeg skijališta u Sloveniji. Okružuju ga šarene šume Pohorja, ptičji pjev i svjež zrak. U njem se isprepliću pozitivna energija, obilje sunčevih zraka te odlična autohtona i moderna kulinarska ponuda. Ovdje sigurno nećete naći gradsku gužvu, brz životni tempo i svakodnevni stres.

Dostup do naselja Bolfenk je vrlo jednostavan. Izlaz Hoče s autoceste Ljubljana – Maribor, a potom uređenom cestom do samog vrha na koji možete stići i kabinskom žičarom iz podnožja (Radvanje) za samo 8 minuta do gornje postaje koja je udaljena od Bolfenka samo 150 metara.

Naselje Bolfenk ima istoimeni hotel sa 4 zvjezdice, hotel Videc*** i apartmansko naselje Bolfenk **** koji zajedno imaju oko 800 postelja. Sve sobe u hotelima i apartmanima su nadstandardno opremljene te vam nude veliku udobnost. U svim apartmanima se možete ugrijati uz kamin te se opustiti uz pogled na predivnu šumu koja vas okružuje sa svih strana.

U cijelom resortu osim smještajne ponude nalazi se i 7 seminarskih dvorana (od 20 do 120 osoba) te moderna audio-vizualna oprema koja Vam je neophodna za izvedbu poslovnog događaja. Osim toga, za sve one koji vole opuštati tijelo i dušu, pobrinut će se Gorski wellness centar koji je neposredno povezan s hotelom Bolfenk. U naselju vam je također na usluzi veliko parkiralište, trgovina sa namirnicama, pekara i višenamjensko igralište za različite sportske aktivnosti.

Resort Bolfenk Pohorje

Svoj odmor u Resortu Bolfenk možete u ljetnim mjesecima  jednostavno nadopuniti s jahanjem konja, šetnjom po uređenim pješačkim stazama ili po energetskoj stazi kroz šumu. Na usluzi Vam je također igralište za golf, adrenalinski park ili vožnja Pohor-Jetom. Ne smijemo izostaviti ni bicikliste koji mogu uživati po uređenim biciklističkim stazama, Bike parku i u biciklističkom naselju Martin smještenim uz sam rub šume. Ukoliko posjetite Mariborsko Pohorje zimi, očekuju Vas odlično uređene staze i svakodnevna veza između Mariborskog i Areškog Pohorja što će Vam omogućiti vrhunsko skijanje, boardanje ili skijaško trčanje. I po zimi će se za Vas pobrinuti s velikim izborom animacije i raznolikom kulinarskom ponudom u skijaškim kolibama na samom skijalištu.

Na Pohorju se također pruža mogućnost organizacije vjenčanja, poslovnih događanja, team-building programa i turizma za mlade (škole u prirodi, sportski dani). Za djecu će se u Bolfenkovom bajkovitom selu, koje se nalazi uz sam Resort Bolfenk, pobrinuti s raznolikom animacijom s različitim tematskim radionicama.