Rijeka božićno-novogodišnjih događanja

I Riječani su pripremili pregršt događanja za nadolazeće blagdane. Započet ćemo s Bajkom iz shoping centra, predstavom Vinka Brešana u kojoj glume Olivera Baljak i Davor Jureško, a koju možete pogledati u četvrtak, 22.12. s početkom u 20 sati u HKD-u na Sušaku.
U petak, 23.12. na riječkom Korzu od 18 sati, nakon nastupa dječjeg zbora Male tratinčice, najmlađe će obradovati Djed Mraz s prigodnim poklonima, nakon čega slijedi pučka komedija Testament.
Badnjak će već tradicionalno početi u 12 sati Gastrofeštom u sklopu koje će se nuditi frigane ribice,bakalar, kanapee, žlahtinu i fritule, uz prigodni program na Trgu 128. brigade HV.
Katedralom sv. Vida i ove će godine odjekivati božićne pjesme na tradicionalnom koncertu božićnih pjesma Božić je judi koji će se održati u 26.12. u 19 sati. Ulaz je slobodan.
HNK Ivana pl. Zajca će zaključiti 2011. godinu Tradicionalnim novogodišnjim koncertom orkestra HNK Ivana pl.Zajca 28., 29. i 30. prosinca.
Što se Silvestrova i ispraćaja stare godine tiče, možete izabrati između dočeka u Terminal Clubu pod nazivom “Trash Disko ’90”, dočeka u Muzeju informatike Peek&Poke – samo za istinske ljubitelje vrhunske glazbe – Blaine L. Reininger zajedno sa grčkim virtuozom na gitari, Tilemachosom Moussasom ili dočeka na Korzu na otvorenom uz Dubiozu kolektiv, Gustafe i Diskurz.

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.